Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tabac Tıraş Sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Bu markaların hakkı boykot aslında... Neyse.
Tallow yerine ucuz palm yağı kullanmak işimize geliyor demiyorlar da adı vegan oluyor. Yazık oldu gerçekten üç kuruş ucuz yapmak için giriştikleri şu işten zarar edecekler, sabun yorumları da kötü geliyor. Aynısı haslinger sabunda da olmuştu. Böyle iyi şeyleri üç-beş kuruş için mahveden firmaları hiç sevmem. Stok yapmak için eski versiyonunu bile almayacağım.
Bir kasem var. İki de refill stok yapsam mı diye düşünüyorum. Zaten onlar bitene kadar ben de başka bir sabuna gönlümü kaptırmış olurum. İnşallahSmile
Canınızı sıkmayın. Sabun altı üstü. Tabac olmaz, Cella olur, Arko olur, Ahmet olur, Mehmet olur... Bir sabun kullanırsınız. Bu tür durumlarda stok psikolojisi içine girmemek de fayda var. Yine de şunu belirteyim. Tabac 50'li yıllardan beri üretim yapan bir firma. Ben kötü sabun üreteceğine ihtimal vermiyorum. Üretse bile birkaç parti sonra düzeltirler. Eski versiyonunun daha iyi olması, yenisinin kötü olacağı anlamına gelmiyor. Bir gelsin görelim. Yeni nesil vegan Haslinger de kötü değil. Don yağlı sabun demek de herşey değil. Üst düzey performanslı sabunlardan say deseniz herkesin aklına gelecek MDC, SV, İnstitut Karite,Klar,Panna, eski Icoloniali vs hiçbirisi donyağlı ürünler değiller.Krem grubunda zaten yok. Donyağlı sabunlar biraz ününü ekonomik ürünlere borçlu. Düşük bütçeli ürünlerde fiyatının üzerinde performans gösteren çok fazla donyağlı sabun var. Bilhasssa İtalyan sabunları. Cella, Vitos, Valobra vs. Acele etmemek de fayda var. Velev ki yeni Tabac'ı beğenmediniz. Piyasada milyon tane ürün var. Beğeneceğiniz bir ürün illaki bulursunuz.
ben tabac'ın kokusunu seviyorum, tecrübeli olmadığım için olabilir ama en performans olarak da çok acayip bir farkını göremedim. arko gibi ucuz bir sabun kullanıp üstüne tabac balm veya aftershave kullanmak gibi bir çözüme gidebilirim
@"Chavez" komşum güzel bir tercih yaparsın. Arko çok sevdiğim bir sabun ve cildi kuruttuğu için balm tarzı ürünlerle çok güzel kombin oluşturduğunu düşünüyorum.
Tallow meselesi üzdü. Haslinger i hem don yağlı hem normal olarak test etme imkanım olmuştu. Yeni serisinden hiç hoşlanmamıştım. Tabac ı hiç alıp denemem bile.

Elimdekini bitirmek yerine başka bir sabun alayım bunu saklayayım.
Kullanın bence, Tabac'ın yeri dolar mı dolmaz mi tartışılır ama alternatifler mutlaka bulunur.
Dün kullandım bu sabunu. Aman Allah'ım o nedir öyle? Adamlar yapmış yapacağını, çok beğendim. Smile
Ben mi öyle düşünüyorum, bilemiyorum ama bu sabun sıkıntısız her anlamda. Ne zaman tıraş olsam problemsiz devam ediyor herşey. Kokusu elegant, kıvamını harika. Seviyoruz kendisini.