Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tabac Tıraş Sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(23/04/2021, Saat: 01:30)yakup Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bence kullanılır. sandal kadar ağır değil

Komşum bu Tabac'ın içinde gül kokusu varmış gibi geliyor bana.
Bana göre hafif meyve esintili tütün kokusu geliyor Tabac'tan. Yazın kullanımı biraz sıkabilir.

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(23/04/2021, Saat: 03:00)mtcn77 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum bu Tabac'ın içinde gül kokusu varmış gibi geliyor bana.

daha çok misk ve amber gibi
Tabac yazin gidebilir ama bence yazin mentollu turuncgilli urunler kullanmak daha mantikli
(23/04/2021, Saat: 01:24)muhendisbey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kullanan komşularım bilgilendirirse sevinirim. malum yaz geliyor ve tabac çok merak ediyorum. alsam yazın kullanabilir miyim? yorumların çoğunluğu tabac'ın kışlık olduğu yönünde.
Kullanılır bencede, bonus olarak, banyoya her giriste kapağı açılıp koklanir

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

(20/04/2021, Saat: 17:13)Oldstyle Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşular Tabac refilli kendi kabına eriterek basabilirmiyiz. Hani elbet eriyip içine dolar da. Yapayım mı yani öteki türlü alttan ıslanıp yumşuyor seramik kabına yedek koyunca.
Bende rende yapacaktım tecrübeli komşularımdan edindiğim bilgi ile sonra aldım elime sabunu ve kabı parmaklarımla bastıra bastıra kaba bastım. Yani çok sert gelmedi bana.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(25/04/2021, Saat: 02:27)tiktak Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tabac yazin gidebilir ama bence yazin mentollu turuncgilli urunler kullanmak daha mantikli

tabac tütün çiçeği kokuyor, pipo tütünü puro tütünü gelmesin aklınıza.
bence yazın kullanılabilir, proraso wood spice gibi buram buram kış kokusu değil.
Dostlar ben Tabac ın kokusu ile bir türlü barışamadım sevmiyorum bu kokuyu. Yoğun ve burnuma eski tütün kolonyalarini hatırlatan kokular geliyor. Köpürtmesi koruyuculugu da fena değil ancak bu kadar övülmesini her daim ulaşılabilir olmasına ve fiyatına bağlıyorum ben. Malum ülkemizde her daim ulaşılabilen proraso cella tabac dışında bir elin parmağını gecen marka sayamıyoruz. Yakın fiyatlı Haslingerin genel performansını tabacdan daha iyi buluyorum. Yine proraso tüp krem sabunlar fevkalade iş gören sabunlar, daha çok övülmeyi hak ediyor bence.

JSN-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben efsane diye aldim,koku konusunda korkulcak birsey goremedim,oyle tutun kolonyasindaki gibi cok agir tutun kokusu yok begendim kokusunu fakat her tiras sonrasi yuzum tahris olmus gibi oldu.Sanirim icerikteki bazi seyler bana uymadi.İsrarla kabullenemyip denedim farkli jilet ve aletlerlede ama sonuc degismedi.Profasoya gectigim an sorunum cozuldu.Herkesde boyle olmayabilir ama ben efsanelik bir urun goremedim.Keyifli tiraslar komsular
Ben de ne zaman kullansam Tabac yüzümü kıpırmızı yapıyor, acı veren bir tahriş oluyor. Yabancı forumlarda da aynı konu var. Köpüğü güzel ama içeriğinin çok da temiz olmadığını düşünüyorum.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Benzer şekilde bende tabac ile hafif tahriş yaşayanlardanım. Sözünü ettiğiniz tahriş etkisini içindeki esans miktarının yoğunluğuna bağlıyorum.