Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tabac Tıraş Sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Dubai de çok daha ucuzmuş. Net fiyat bilgim yok . Fakat Orada inşaatı olan arkadaşımdan aldığım bir bilgi . İstedim epeyce getirsin diye . Unutkandır ama umarım unutmaz .
İmpa'dan öbürü pahalı diye stick olanını aldım, kullanıyorum, memnunum. Fakat stick kabı sabun tükendikçe sıkıntı yaratacak gibi görünüyor. Buna ne çözüm bulmalı?
Geçenlerde Almanya'ya giden bir arkadaşıma tabac sabun ısmarladım. Gele gele 2 tüp tıraş köpüğü geldi. Ebat 200 + 33. İlgi duyan varsa bir tanesini takaslayabilirim.
(27/06/2015, Saat: 12:22)arandur Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İmpa'dan öbürü pahalı diye stick olanını aldım, kullanıyorum, memnunum. Fakat stick kabı sabun tükendikçe sıkıntı yaratacak gibi görünüyor. Buna ne çözüm bulmalı?

stick sabun yüzde kullanmak için tasarlanmıştır. eğer üretim mantığına uygun kullanırsanız asla sıkıntı yaratmaz ve daha memnun kalırsınız. stick benim favorimdir. yumuşak fırçalar ile stick kullanmak daha kolaydır

saygılarımla
bu sabunu il kullandığım zaman forum da bi üye den porselen kabında satın almıştım.kokusu çok hoşuma gitmiş fakat istediğim kıvamda köpük yapmak için çok fazla yükleme yapmak zorunda kalmış neticesinde sabun 1 ayda bitmişti.(her gün kullandım) ve sabun sanki biraz yumuşaktı. sırf kokusunu beğendiğim için impa dan stick olanı sipariş ettim.sabun geldi.Hem sert hemde az bi yükleme ile istediğim kıvamda köpük elde ettim.3 gündür kullanıyorum.İyi ki almışım.Mutlaka elinizin altında bulunması gereken bi sabun.
Köpüğü kıvamı, yastıklaması tatmin edici. Kokusu ise tartışılır. Bıkkınlık yarattı.. Sad
Geçenlerde aldığım Tabac çubuk sabunun jelatininde Tabac Original yazmadığını fark ettim. Rengi de beyaza yakın. Yeni üretim bu şekilde mi acaba?

046bec4d4ae5b0689762aeb963d5d720.jpg
yanilmiyorsam bu sene formulde degisiklige gittiler. belki ondandir
Benim çocukluğum Denizli'de geçti, bu başlıkta Tabac kokusu eski berber dükkanlarının kokusuna benzetilmiş. Valla bizim orda böyle kokan berber dükkanı yoktu Smile Bizim berberler nasıl desem pudra gibi kokuyordu Smile
(23/10/2015, Saat: 14:54)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Benim çocukluğum Denizli'de geçti, bu başlıkta Tabac kokusu eski berber dükkanlarının kokusuna benzetilmiş. Valla bizim orda böyle kokan berber dükkanı yoktu Smile Bizim berberler nasıl desem pudra gibi kokuyordu Smile

Üstad eski berbereden kasıt tütün kolonyası diye düşünüyorum. Aslında bu mantıkla eski bayramlar sürekli tabac kokardı. Şimdi after shave ve balmlar çıkınca artık tabac kokusu da mazi oldu.