Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tabac Tıraş Sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(08/12/2013, Saat: 18:49)Format/s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Mevzu tıraşsa Tabac'dan gayrı sabun feather'dan gayrı jilet teferruattır....

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkür ederiz Smile

Makine konusunda da kesin bir görüşe sahip misiniz?
(08/12/2013, Saat: 18:55)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kase de kapağı da ince porselen. tabac niyetiniz var ise kafeli olmaya değer.



Üstadım yanlış anlaşılma olmasın ama tabacın kapağı porselen değil sert mika gibi bir malzemeden yapılmış ayrıca kase gerçekten kaliteli, mwf nin kabı ile karşılaştırırsak mwf nin kabı milyoncuda satılan porselenler gibi duruyor yanında.
estafurullah, mika olabilir Blush kase ile uyumlu bir malzeme, gerek şeffaflığı, gerekse verdiği his olarak ta kaseye yakın geliyor bana.

mwf kasesini baskı, şekil ve sunumundan dolayı ben daha çok beğeniyorum aslına bakarsanız lakin porselen değil seramik olarak üretilmiş, bu hali de daha kaba bir görünüm veriyor, tabac kasesi daha zarif.


(08/12/2013, Saat: 19:42)rewolwer_ Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Üstadım yanlış anlaşılma olmasın ama tabacın kapağı porselen değil sert mika gibi bir malzemeden yapılmış ayrıca kase gerçekten kaliteli, mwf nin kabı ile karşılaştırırsak mwf nin kabı milyoncuda satılan porselenler gibi duruyor yanında.
Sabunda zaten tereddüt yok, demek kaseli alınacak. Tamamdır.
Arko'dan sonra farklı olarak ilk defa TABAC deneme şansım oldu. Arko'yu beğenenleri anlıyorum ama TABAC' ın yanında Hacı Şakir gibi kaldı.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Komşularım tabac refil kendi porselen kabına tam olarak uyuyormu acaba?Teşekkürler
Evet uyuyor. Biraz bastırarak kâseye itin. Kenar kısımlarda çok ince bir boşluk kalabiliyor.
forumda çok övüldü ben de almak istiyorum ama kaselisi 70 liraya geliyor. hala kararsızım.
Yeni kur ile herhalde. Çok olmuş hakikaten
İmpa'da 75 TL


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi