Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tabac Tıraş Sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Tabac sabunun porselen kabı gerçekten çok güzel. Kapağı tam basmaması da sabun ömrü için harika. Biterse bir (o kadar ürün çeşidi içinde biraz zor Smile ) yeniden Tabac ile doldururum. Kokusu ilk başta acı baharat ve vanilya gibi. Hemen açılıyor zaten kokusu geriye baharat ve vanilya tonları kalıyor. Bana sonbahar veya kış ürünü gibi geliyor. Yazın biraz sıkabilir. Ben koltuk altı roll-on ürününü şu aylarda kullanıyorum biraz daha ferah onun kokusu. Ama sabun, losyon ve tıraş sonrası kremi daha kışlık. Krem kıvamı iyi ancak losyon zeytin yağ gibi. Ağır biraz. Yüzde emilimi fena değil ama bende fazla yağlı gibi kaldı.

Arada Old Spice geçmiş. Onda da yorumum şöyle: Whitewater ferah yazlık koku gibi ama kalıcılığı hiç bir ürününde yok. (Deo,As) Original baharatlı kışlık bir koku gibi, Bearglove 4 mevsim lastik gibi. (Koku profili: kiraz şekeri, karpuz şekeri, sabun, meyveli, aromatik, bir çeşit taze çamaşır-ish alt tonu). Captain Dove duş jeli gibi kokuyor. Smile
Abi emeğine sağlık cok güzel tarif etmişsin,umarım bende bu koku duyumu düzeltebilirim Smile old spice'lerde kalıcılık sıfır gillette articeyi daha çok beğeniyorum birde nivea deep di galiba siyah kutulu onun kokusunu hakkında fikrin var mı abi ?

SM-N935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Old spice kokuları çok kalıcı değil. Ama ürün kombini yapmayı sevdiğimden dolayı bearglove setimi çok seviyorum. As, deo.
Tabac sabunu Refik olarak impadan almıştım kendi kademe bastım.Tabi daha açmadan koku beni babamın kokularina götürdü.Tutunumsu adamsı bir koku ve çok sonra babamın yıllar önce kullandığı bir sabun olduğunu öğrendim.Koku hafızası diye birşey var ve bir koku yıllar sonra bile karşınıza ciktiginda hatırlıyorsunuz. Tabi üst düzey ve kaliteli bir tıraş hissi yaşatıyor gerçekten az biraz kullanıp kışa ayırdım buzdolabında.
(05/07/2020, Saat: 23:29)shaving nick Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İsmet hocam keşke sana tabac numune göndereydim, aklıma takıldı. Severek kullanıyorum ben


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

raif hocam atlamışım kusura bakma, tabac var elimde casenin refilini almıştım 2 yıldan fazladırda bitmedi rotasyonumda, bende amaç sırf o şık kaseyi almama pişmahlığıydı ki onuda aldım, ama izzeti nefis mücadelesi olsun diye bekletiyorum, bir fırça sapına knot nakli sonrası gelecek, ince düşüncen için tekrar sağ ol hocam.
Kokusunu ve performansını beğenerek kullandığım bir tıraş sabunu. Tıraş esnasında kokusunun beni her zaman geçmişe götürmesini seviyorum bazende kokusu kendimi yaşlı hissettiriyor Smile Kendi porselen kabını kırılır diye kaldırdım. İmpa dan aldığım çelik tasa basarak kullanıyorum hep. Tabac refil tasa tam oturuyor ve hiç boşluk kalmıyor. Sabunu kullandıktan sonra ağzı açık 1 gün bekletiyorum ardından kapağını kapatıp kaldırıyorum. Her gün tıraş olan birisi olarak bitirmesi zor ve bana göre fiyatı uygun. Kayganlığı ve dolgun köpüğüyle genel olarak beğendiğim henüz denememiş komşularıma tavsiye edebileceğim tıraş sabunu.    

pz7c1g.jpg
(06/08/2020, Saat: 20:17)Değer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Kokusunu ve performansını beğenerek kullandığım bir tıraş sabunu. Tıraş esnasında kokusunun beni her zaman geçmişe götürmesini seviyorum bazende kokusu kendimi yaşlı hissettiriyor Smile Kendi porselen kabını kırılır diye kaldırdım. İmpa dan aldığım çelik tasa basarak kullanıyorum hep. Tabac refil tasa tam oturuyor ve hiç boşluk kalmıyor. Sabunu kullandıktan sonra ağzı açık 1 gün bekletiyorum ardından kapağını kapatıp kaldırıyorum. Her gün tıraş olan birisi olarak bitirmesi zor ve bana göre fiyatı uygun. Kayganlığı ve dolgun köpüğüyle genel olarak beğendiğim henüz denememiş komşularıma tavsiye edebileceğim tıraş sabunu.    

pz7c1g.jpg

Gerçekten kokusunu çok merak ettiğim bir sabun kısmetse yakın zamanda satin almayı düşünüyorum görüşleriniz için teşekkürler komşum .
@Ali192 Rica ederim komşum.
Uzun süredir denemek istediğim bir sabun idi.
[mention]İsmetaltan [/mention] komşumun göndermesi ile deneyip yorumlama şansım oldu.

* Kokusu için rahatsız edici ağır söylemleri benim için geçersiz kokuyu ağır bulmadım. Kullandığım bir çok tütün kolonyasından daha hafif. (Arko sevmem -proraso kokularını severim diye de kendi koku zevkimi yansıtayım. )

*ilk denemem de suyu az kullandım baloncuk yapar uğraşırım diye. Yeteri kadar iyi köpük alamadım. Ama konuştuğum kişiler suyu esirgeme yönünde olunca ikinci kullanımda diğer kullandığım bir çok sabuna göre daha fazla su kullandım ve baloncuk olmadan çok net kıvamlı bir köpük elde ettim.
7f4f215d8c14c9f393dcae530c07d7b2.jpg


* koruyuculuk kayganlık gayet başarılı. Kışa giriş için başarılı bir sabun.

* Her geleneksel tıraş severin başlangıçta mutlaka yolunun keşişmesi gereken sabunlardan biri. Devam edip etmeyeceği yönündeki kararını kendisinin belirlemesi gereken bir sabun olarak not bırakıyorum.

* Set halinde olmadığı için Marmara Barber serisinden Tütün Kolonyası ile tamamladım.

* Çok uzun süre devam edebileceğim arada başka sabunlar kullanıp arada buna dönüldüğünde keyif verecek sabun.

Keyif veren kaliteli fiyatının çok üstünde performans sergileyen bir sabun olarak yorumumu bitirmek istiyorum.

Ps: Görüşlerim tamamen kendi kullanım alışkanlıklarım ve koku zevkimle yazdığımı dikkate alarak kendinize yorumlarsanız sevinirim.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@"GecayS" komşum benim bayıldığım bir sabun..hem kokusunu hem performansını seviyorum..ayrıca balsamı da harika ve sabunla uyumlu kokusu..tavsiye ederim denemeni.