Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tabac Tıraş Sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Tıraş dünyasında jiletin sahtesini, tıraş aletinin kopyasını duydum, fakat henüz hiçbir sabunun sahtesine denk gelmedim ve kimseden duymadım.
(30/05/2019, Saat: 16:12)Soner Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tıraş dünyasında jiletin sahtesini, tıraş aletinin kopyasını duydum, fakat henüz hiçbir sabunun sahtesine denk gelmedim ve kimseden duymadım.

Teşekkür ederim komşum. alayım o zaman ucuz olanlardan deneyeyim bakalım.
Tabac kase refill sabun aldım, kokusunu çok beğenmedim ama bakalım kullanınca nasıl olacak.
Daha önce bir adet stick bitirmiştim. Kıs aylarında güzel giden koruyuculuğu yüksek bir sabun. Şimdi razorusta indirimdeyken kıs icin almak istiyorum. Refill halini mi yoksa kaseli halini mi tavsiye edersiniz?
Ekonomik olanı tercih etmekte fayda var komşum.
(08/06/2019, Saat: 20:26)mertberkegr Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Daha önce bir adet stick bitirmiştim. Kıs aylarında güzel giden koruyuculuğu yüksek bir sabun. Şimdi razorusta indirimdeyken kıs icin almak istiyorum. Refill halini mi yoksa kaseli halini mi tavsiye edersiniz?
.....
.....
(31/05/2019, Saat: 15:13)Silentsv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tabac kase refill sabun aldım, kokusunu çok beğenmedim ama bakalım kullanınca nasıl olacak.

Sabundan sonra kremini de aldım. Bu sabah kremi kullandım ilk kez kremin kokusunu çok beğendim sabuna göre. Koruyuculuk olsun, köpük olsun güzeldi. Nemlendirme çok iyi değildi. Ama kokusunu baya baya sevdim. Sabununu da deneyeyim kokuyu hala beğenmezsem ise krem ile devam ederim ve daha sonra da alırım kremini ve as yada edt benzeri ürünlerini.
......
(19/06/2019, Saat: 20:55)kırmızıbalık Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dün ilk kez kullandığım refill sabunun kokusu pek yoktu, kapalı kapta tutmama rağmen kokusu çok ince bir şekilde hissettiriyordu kendisini. Bir de benim hatamdı galiba tam bilmiyorum, su istedi bol bol köpürtme aşamasında.

Kokusunu sevsem de Tabac'ın sabunu kullanırken hissedememek üzdü, after shave ürünleri ile hasretimizi gidericez galiba Smile


Kremi de dene bakalım nasıl.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi