Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tabac Tıraş Sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(08/01/2020, Saat: 15:29)hlkkzn Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]porselen kayese basmıştım ben mantar bardak altlığından kapak yaptım oşekilde kullanıyorum. kokusunda azalma olmadı. fakat sabun acayip yumuşadı ortasına bastırdığımda parmağım giriyor. çok memnun olduğum bir sabun

202-EC079-1-ED1-448-A-93-EE-E490-C339-D7-BC.jpg


arkadaşlar bu normalmi?
watson mağzalarında satılıyor mu bu ürün
(08/01/2020, Saat: 20:19)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]watson mağzalarında satılıyor mu bu ürün

Hayır bazı mağazalarında tabac deodorant stick vs var ama sabun / krem bulunmuyor.
Tabac sabunu kaba basmıştım çok olmadı 5-6 kez kullandım ve maalesef kokusu rahmetli oldu. Kullandıktan sonra havayla temasını kesmeyerek ters çevirip neminin kurumasını sağlıyordum. Bastığım kabin hava almayacak şekilde kapağı da var. Neyi yanlış yaptığımı anlayamadım. Performansında bir kayıp yok.
(27/01/2020, Saat: 22:07)JohnLocke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tabac sabunu kaba basmıştım çok olmadı 5-6 kez kullandım ve maalesef kokusu rahmetli oldu. Kullandıktan sonra havayla temasını kesmeyerek ters çevirip neminin kurumasını sağlıyordum. Bastığım kabin hava almayacak şekilde kapağı da var. Neyi yanlış yaptığımı anlayamadım. Performansında bir kayıp yok.
İlk kullanmaya başladığım zamanlarda farklı bir kaseye bir miktar alıp köpürtüyordum buna rağmen koku kayboldu. Ben de kendi kabından yüklemeye başladım giden gitti, kalan sağlar bizimdir deyip..

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(27/01/2020, Saat: 22:14)onur7 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İlk kullanmaya başladığım zamanlarda farklı bir kaseye bir miktar alıp köpürtüyordum buna rağmen koku kayboldu. Ben de kendi kabından yüklemeye başladım giden gitti, kalan sağlar bizimdir deyip..

BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yarım porsiyon tabac tıraş kremiyle beraber köpürtmeyi planlıyorum artık yapacak bir şey yok.
(27/01/2020, Saat: 22:29)JohnLocke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yarım porsiyon tabac tıraş kremiyle beraber köpürtmeyi planlıyorum artık yapacak bir şey yok.
Tam tabaklama olurWink
tabac stick sabun kullanıyorum , kokusunu çok beğeniyorum , kalıcı ve etkili , tatlı bir kokusu var
Tabac kokusu, kayganlık ve yastıklaması ile favorim.
Bu ürüne ayrı bir sempatim olmasının sebebi set olarak hemen hemen her ürününün bulunması ve birbirini tamamlaması. Bu bence çok önemli bir şey. Duşa girip tabac duş jelini kullanıp duştan sonra tabac tıraş sabunu veya kremini köpürtüp tıraş oluyorsunuz. Tabac balm ve losyonu sürüyorsunuz. 3 çeşitte de deodorantı mevcut. Yetmezse parfümü de var. Proraso’nun da bu kadar çeşiti olmasa da set olarak belli ürünleri alabiliyorsunuz. Tobs ve RazoRock markalarının da var ama ülkemizde bulmak pek mümkün degil. Bilmiyorum bence önemli bir şey sevdiğiniz koku sadece tıraş esnasında degil tüm gün yanınızda oluyor.