Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tabac Tıraş Sabunu
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Evdeki tabac sabunların çok yumuşadığına şahit oldum.Bu duruma rastlamadım.Aklıma gelen rutubet ve buhar içinde kalması...


Tabac sabunun bu durumu fazla ilgi görmedi yada bilen yok galiba.
Oysa ne beyin fırtınaları bekliyordum bu konuda.


breaking-bad-quote.jpg





(13/06/2014, Saat: 11:02)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dün Tabac'ımın başına çok enteresan birşey gelmiş, şöyleki; Tabac stick bastığım kabın kapağını açınca sabunun üst yüzeyinde 3-4 cm kalınlığında sıvı sabun kıvamında parlak bir sıvıyla karşılaştım. Bu sıvı nasıl oluşmuş en ufak bir fikrim yok, sabunumu kullandıktan sonra genelde sudan geçirir suyunu silkeler ve ağzını kapatırım fakat bu sıvı sanki sabun kabında su bırakmışım da sabunda su içinde bol miktarda çözünmüş gibiydi aynı zamanda sabun bütünüyle yumuşamış ve cıvık cıvık olmuştu. Bu sıvı kısmı ayrı bir kaba aktardım ve fırçamla iyice çırptım. Sonuç olarak süt kreması kıvamında bir şey elde ettim. Fırçamın ucunu bu kremaya dokundurrup yüzde köpürtme yapınca inanılmaz koruyucu güneş kremi gibi bir şeyle kaplandı yüzüm=) ve o tek dokundurmanın fırçaya yüklediği krema 3 perde boyunca yüzümü kaplamama yetti. Tıraş sonunda kalan süt kreması gibi sıvıyı başka bir kaba alıp sakladım. Daha 8-10 traş yeticek kadar var elimde. Fotoğraf koymuyorum çünkü iphone'un kamerası tarif ettiğim kremayı net alamıyor sanki kalıp sabunmuş gibi duruyor.

Bu olay hiçkimsenin başına geldi mi? İnşallah net anlatabilmişimdir.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Paşabahçe cam kaseye tabac stick refili ortadan kesip yarisinı tek parça diger yarisinı rendeleyerek bastım. Rendeledıgım kısım çok daha yumuşak suyu emiyor. Sanirım gereken sıkıstırma saglanmadıgindan kolay yumuşadı tek parca kısımda renk degişti.
Tabac sabunlarının tütün esansının Türkiye'den gittiğinin ve sabunların da son beş yıldır Gaziantep organize sanayide fason olarak üretilip Almanya'ya gönderildiği bilgisini aldım ama ne kadar doğru bilemiyorum. Bu konuda bir şeyler duyan var mı acaba ?
Yarın forumdan Antep e otobüs kalkıyor Smile
Istanbuldan ne zaman konvoy yapıyoruz? Şehir şenlensin, bir de iftar yapar döneriz Smile


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Antep'ten eli boş dönenler geçerken kokuyu alıp benim stokları tırtıklamasın?

jws.gif
100gr stick ile 125gr refill arasında bir fark var mı ? Hangisini tercih ediyorsunuz?
Komşum hangi form da olduğu hiç önemli değil hepsi aynı Sabundur.
(02/07/2014, Saat: 23:30)daronik Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]100gr stick ile 125gr refill arasında bir fark var mı ? Hangisini tercih ediyorsunuz?

Refiil tercih ediyorum zira porselen kabı var,basıyorum.


iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Tabactaki don yağının domuzdan olma ihtimali var mı konu içi arama yaptım ama domuz ile ilgili sonuçlar sadece fırça ile ilgili