Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tıraş Dışı En Son Ne Aldınız?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Kıymetli komşularım, değerli dilekleriniz için can-ı gönülden teşekkürlerimi iletirim. Gerçekten farklı bir duygu bu.
2.5 haftalık arayış Metro marketin %20 indirime girmesiyle emri vaki ile son buldu.
0,47'lik modelini aldım. İyi ki görerek almışım, beklediğimden daha iri çıktı.
0RoOnL.jpg
@DenizKSK Stanley genel olarak iri yapılı ürünler üretiyor. Ama ele alındığında gerçekten kaliteyi hissettiriyor. Ömür boyu garanti de cabası. Plastik ürün kullanmaktan çok daha sağlıklı bir seçim olmuş. Birçok ürününü kullanıyorum. Sizinde memnun kalacağınızı düşünüyorum. Güzel günlerde sağlıkla kullanın. Birde fiyat olarak ne kadar verdiniz acaba?
@3RD1 komşum teşekkür ederim. Matara kesinlikle kaliteli. Dediğiniz gibi belli ediyor. Kağıthane Metro'da 4 boy kalmıştı. Ben bunu 199₺ fiyata aldım.
İyi fiyata almışsınız komşum. Tekrar güzel günlerde kullanın. Bu arada kullanılan çelik malzemenin kendisine has bir kokusu var bu kokuyu yok etmek için ağır kimyasallar kullanmayın. Çeliğe ve ürüne ciddi zararlar veriyor (zamanla koku gidiyor.) Temizlemek için bulaşık deterjanı yeterli olacaktır. Bulaşık teli ve bulaşık süngerinin yeşil kısmınıda kullanmayın derim üzerinde çizikler oluşuyor çünkü.
07fbc03d1653.jpg
Yaklaşan yaz, artan (muhtemelen daha da artacak) benzin fiyatları ve bir yandan da spor yapma arzusu ile kendimi bir yakın mesafe ulaşım aracı almış buldum Smile Bu arada 29 jant oluşu epey fark ettiriyormuş, hem çukurları çok daha az hissediyorsunuz hem de daha az pedal çevirerek, daha az efor sarf ederek, daha uzun mesafe gidebiliyorsunuz.
Can çok iyi yapmışsın abicim sağlıklı pedallamaların olsun . Yalnız o sele değişecek
@recklesstr komşum güle güle kullanın. Ben de bisiklet mevsimine geçmek için havaların ısınmasını bekliyorum

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı zamanlarda Üç tane şehir bisikleti aldım bineceğim diye ikisini bir ay binip sattım en son aldığım duruyor ama bu sefer de elektrikli bisiklet aldım diye binmedim. Bu yıl onu satıp bisiklete mecbur etmek istiyorum kendimi . Komşum Güle güle kullanın inşallah. Ben çok yapamadım Smile
Bu aralar pek tras urunu almadim. Ama bugun amazondan bu paket geldi, icinde nostalji oyunlari sistemi icin gereken hersey var:

raspberry pi 3b+ (mini bilgisayar)
adaptor
sega megadrive seklinde pi kasasi
hafiza karti
joypad

6ftqmr.jpg

bu kucuk sistem ile cocuklumun 8bit ve 16bit oyun sistemlerinin (nintendo, megadrive, snes, neogeo) hepsini tek makine kullanabilecegim. vakit bulunca toplayip, tv'ye baglayip, tekrar paylasirim.
Meraklilari icin Retropie isletim sisemi (ucretsiz indirilebiliyor) ile emulasyonunu yapabileceginiz nostaljik sistemlerin listsini buldum: https://retropie.org.uk/about/systems/