Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tıraş Dışı En Son Ne Aldınız?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(13/01/2018, Saat: 02:31)kalantorxl Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ender'inde beğenmesi beni çok mutlu etti  ikinize de iyi okumalar dilerim.


Tekrar teşekkür ederim Abi.Çok sağol.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2cqfmg5.jpg
Kur'an-ı Kerim Tefsiri - Prof Dr. Süleyman Ateş (6 Cilt Takım) (Ne zamandan beri 12 cilt versiyonu, aklımdaydı. Nette İndirimli görünce, 6 cilt olana kısmetmiş.)

EPbVJq.jpg
HSSHAMPOO400ML81627412OLDSPICEFRONTEMEA....1705250532
Bu güne kadar yayınladığım tüm fotoğrafları iphone 6s ile çekmiştim. Artık sanırım daha profesyonel çekim yapmak gerekiyor. Tabi profesyonel diyerek powershot makine almak da enteresan Smile ama ilk fotoğraflar çok güzel. Şimdi görsel olarak anlatmak istediklerimi daha iyi ifade edebilirim. İlerleyen zamanlarda kaliteli lensli makineler için forumdaki uzman arkadaşlardan yardım almak isterim Smile saygılar

Not: Yorumu yanlış başlığa yaptım Smile
2pzmtyb.jpg
(18/01/2018, Saat: 16:29)rocnel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bu güne kadar yayınladığım tüm fotoğrafları iphone 6s ile çekmiştim. Artık sanırım daha profesyonel çekim yapmak gerekiyor. Tabi profesyonel diyerek powershot makine almak da enteresan Smile ama ilk fotoğraflar çok güzel. Şimdi görsel olarak anlatmak istediklerimi daha iyi ifade edebilirim. İlerleyen zamanlarda kaliteli lensli makineler için forumdaki uzman arkadaşlardan yardım almak isterim Smile saygılar


Güzel günlerde kullanın Murat Usta.İleride daha güzel makineler de alırsınız.Aleti gösteren biraz da resim kalitesi.Bundan sonra bol bol resim bekliyoruz sizden o zaman.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(18/01/2018, Saat: 16:41)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Güzel günlerde kullanın Murat Usta.İleride daha güzel makineler de alırsınız.Aleti gösteren biraz da resim kalitesi.Bundan sonra bol bol resim bekliyoruz sizden o zaman.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkürler, ilk fotoğrafımı instagramdan paylaştım, telefona oranla mükemmel ışık yakalıyor, kursa gidip teknik öğrenip uygun ekipmanla işi ilerletmek lazım Smile
(18/01/2018, Saat: 19:22)GartBnx Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@ahraz
Teşekkür ederim, knot Europian white, plisson'un kendi knotu

@rocnel
İyi günlerde muhteşem aletler fotoları çekin :-)

@Mavibu
Teşekkür ederim :-)

Teşekkürler Smile
0140ab3ae59c1844c4af45e89eb96130.jpg


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Urfa hatırası...

Yer gök tesbihçi. Satıcı, ateşîdir dedi. Çektikçe renk değiştirir dedi ben de aldım. Smile Plastik olmadığından eminim ama ne biçim bir kehribardır ondan pek emin değilim. Şimdilik boşlukta aklıma geldikçe şıkırdatıyorum. Renk değiştirir mi bilmiyorum Smile Henüz benim rengini değiştirecek kadar çektiğim bir tesbih olmadı. Eğer değişirse rengi tekrardan dizeceğim taşlarını. Taşların dizilişi hoşuma gitmedi.

35jjq4n.jpg