Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tıraş Dışı En Son Ne Aldınız?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sizin yüzünden 2 saattir kalem bakıyorum. Allah'tan çok bakıp az alan bir adamım yoksa bütün parayı kaptırırdık. Hanım kargo geldikçe geriliyor zaten Big Grin. Hiç aklımda yokken bir anda dolmakalemci olduk. Yalnız benim şık görünüşlü pilot falan almam lazım. 3 gün kullanır sonra kuruturum ben bunları. En iyisi Lamy'nin pilotlarına bakayım, bu işi sevenlerine bırakayım. Bunlar tam oynamalık yahu Big Grin
(09/03/2017, Saat: 15:56)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@cihankeskin yeni oyuncakların hayırlı ve uğurlu olsun, güle güle kullan (oyna) komşum Smile Öte yandan bugün tam Pelikan Twist siparişi verecekken senin yeni dolma kalemi görünce (zaten istediğim renk stokta yoktu) vazgeçtim. Hocam, bunun içinde bir de led lamba olsa gecenin karanlığında bile yazar Smile Smile Smile

Pilot'un fosforlu highlighter mürekkepleri var. Aklımın bir köşesinde duruyor. Big Grin
fb6f52328c9b2e8a25ae019a5208f378.jpg dikdik_s Serdar abi sağolsun,alma sürecinde çok yardımcı oldu.Paketlemeyi de harika yapmış,bıçak yardımıyla zar zor açtım.Tekrar kendisine teşekkür ederim.Küçük hediyeleri için de teşekkürler.Seviyorum seni Serdar abi.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(11/03/2017, Saat: 17:13)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]fb6f52328c9b2e8a25ae019a5208f378.jpg dikdik_s Serdar abi sağolsun,alma sürecinde çok yardımcı oldu.Paketlemeyi de harika yapmış,bıçak yardımıyla zar zor açtım.Tekrar kendisine teşekkür ederim.Küçük hediyeleri için de teşekkürler.Seviyorum seni Serdar abi.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi


Güle güle kullanın @ahraz üstat


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@DeaKeN Çok teşekkür ederim Hocam.Sizi de seviyoruz


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
@Ahraz biz de sizi seviyoruz Smile
Günün tıraşında gözlerimiz sizi arıyor Smile
Bu arada hayırlı olsun,Güle güle kullanın.
Komşularım, araba aldım. Honda Civic 2007, forumda sahip olan varsa bilgi paylaşımı yapmayı çok isterim açıkçası..
(11/03/2017, Saat: 21:42)caki3000 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşularım, araba aldım. Honda Civic 2007, forumda sahip olan varsa bilgi paylaşımı yapmayı çok isterim açıkçası..

Hayırlı olsun , güle güle kullanın ..
(11/03/2017, Saat: 21:43)Emrys Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hayırlı olsun , güle güle kullanın ..

Teşekkürler Emrys komşum..
@bayercy Hocam bu aralar biraz canım burnumda.Yoğun/yorucu,hele bi bitsin sahalara döneceğim. @caki3000 Hayırlı olsun Hocam.Kazasız belasız inşallah.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi