Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tıraş Dışı En Son Ne Aldınız?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
@krub Burak komşum kazasız belasız sağlıkla kullanın .
Teşekkürler değerli komşularım daha iyileri sizlerin olsun. Kazasız belasız inşallah.
2ylmj2t.jpg
Dayanamadım iki adet parfüm aldım buyrun efendim aşağıda arz-ı endam ediyorlar.
ee25159bb1efe89bc623a29d8bc53883.jpg46ced8b10a358a36ebb9878c176c3792.jpg

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
@Efrasyab
Komsum parfumler hayırlı olsun. Invictus bana hediye gelmisti, su an zaten onu kullanıyorum, fena degil ama Hermesin yanında bir onunu ilikler saygıya gecer tahminim.

Biz arada hırdavat ıvır zıvır takılıyoruz.
25q7ud4.jpg
(29/08/2018, Saat: 19:57)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@Efrasyab
Komsum parfumler hayırlı olsun. Invictus bana hediye gelmisti, su an zaten onu kullanıyorum, fena degil ama Hermesin yanında bir onunu ilikler saygıya gecer tahminim.

Biz arada hırdavat ıvır zıvır takılıyoruz.
25q7ud4.jpg

Kesinlikle komsum. Katılıyorum Hermes daha oturaklı, biri diplomat öteki müdürSmile
Skybrave komsum hayırlı olsun. Zevkli tıraslarınız olsun.

DIY veya yerli ureticiyiz diyenlerle yaptıgımız sohbetler, sanki elestiriyormusuz gibi anlasılıyor olsada, aslında her zaman ve her daim bu girisimleri destekleyip, marka olma yolunda,kaliteli urun yapmaları icin sahsi oneri, soylem ve sorularımızdan baska birsey degildir.
Yine bir ureticimiz son donemde dikkatimi cekmisti, bayram sırasında siparis verebilmistim, simdi elimize gecti el sabunları, daha denemedim ama kutusundan kokusuna kalite duran urunler olmus. Rosemary diye gecen biberiyeydi sanırsam, biberiye tarcın ve gul olanları gercekten abartısız ve cok dogal kokuyor. Gorundukleri kadar da guzel kullanımı olması umuduyla ileride dener, arada ilgili bir sabun konusuna yazarım.

24q757m.jpg
@dikdik_s Serdar abi teşekkür ederim. Siz de yeni aldığınız ürünleri güzel günlerde kullanın. Aldığınız ürünlerle ilgili çok olumlu yorumlar okumuştum. Abi siz de ürünleri denedikten sonra yorumlarınızı bizimle paylaşırsanız memnun olurum.
wjucz.jpg
@SKYBRAVE
Komsum yazınızı atlamısım, sabunlar icin diyorsanız kullanınca yazarım, ama NaniKus Devrim abiye vermistim, begendigini soyledi bilgi olsun.

@corpus36
Komsum cok fazla suplement kullanan birisi degilim, ama genel olarak biraz bilgim var. Bu citrulline malate denilen seyi ilkkez duydum, karpuz kabugunda olan bir maddeymis sanırsam. Bunun tek kullanımda neye faydası vardır, spor sonrası kaslarda olusan laktik asit birikmesi ve agrısına herhangi bir etkisi varmıdır. Biraz bilgilendirirseniz cok sevinirim.