Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tıraş Dışı En Son Ne Aldınız?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(14/09/2018, Saat: 23:00)corpus36 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]wjucz.jpg


Komsum hayirli olsun urunleriniz. Ayrica ozelden mesaj atmistim bakabilirmisiniz


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(15/09/2018, Saat: 00:26)turkoglum13 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komsum  hayirli olsun urunleriniz. Ayrica ozelden mesaj atmistim bakabilirmisiniz


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Teşekkür ederim üstad. Özelden cevapladım.
Dostlar,
Biz kızartma cok yapan bir aile degiliz, senede fritoz kullanımımız bir elin parmaklarını gecmez. Bu gune kadar kaliteli diye bahsedilen tefalinden fakirine bir kac fritoz eskittik. Senede 5-10 kullanım yapıp her 3 senede bir fritoz degistirmekten ben artık bıktım. Gecen gun fiyatlara baktım ortalama iyi bir fritoz 500 lira civarında. Fritoz dedigin sey dunyanın en basit aleti, 1 tane rezistans. Afedersin parasını gec, hangi aldıgımız urun ortalama 30 kullanımdan sonra sorun cıkarıyor bozuluyor. Bu gibi dusunceler ile tefal cinslerine selam olsun, onların neredeyse yarı fiyatına profesyonel fritoze gectik. 10 sene kullanım omrunden bahsediyorlar. Bufede orada burada sabahtan aksama calısanını gormusunuzdur. Neredeyse oteki eski plastikler ile aynı yeri kaplıyor, goruntu ve her tarafının sokulup cıkarılması cok rahat. Her tarafı celik oldugu icin temizlemesi yıkaması cok rahat, kapagı var vs. Biz esimle boyle yaptık tavsiye ederiz dostlar.

14xgynt.jpg

https://urun.n11.com/fritoz/remta-elektr...P165835459
https://urun.n11.com/fritoz/remta-elektr...P165836299
@dikdik_s hocam hayırlısı olsun. Yağsız bırakmadığınız sürece sizi uzun yıllar götürür dediğiniz gibi en fazla bir süre sonra gazlı termostatı problem çıkarız ya da iç bağlantıda fazla akım çektiği için kablolarda deformasyon olur onlar da küçük maliyetlerle çözülür..

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.
Günaydın arkadaşlar.bende  dün akşam işportadan,Istanbul Harbiye Kenterler tiyatrosuna varmadan 50 mt önce Persan mefruşat önünde akşamları açılıyor tezgah Taksim yönüne giderken bu bilgi İstanbullu arkadaşlar içindi  Blush New Balance marka Tshirtler vs satılıyor tshirt 20 tl orjinal ve defosuz renk ve beden alternatıfleri kısıtlı yolu ordan geçen degerlendirsin diyorum sanırım mağazasında 200 tl ye yakındır fiyat İstanbul dışındanda isteyen olursa bir şekilde alınıp gönderilebilir ,bana avantajlı geldi paylaşmak istedim.İyi günler.
11b6s69.jpg
25jgumo.jpg
34ywrv9.jpg
jqg4g5.jpg

Resimlerin yönünüde gene çuvallamışım idare edin artık Wink
(26/09/2018, Saat: 13:32)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Dostlar,
Biz kızartma cok yapan bir aile degiliz, senede fritoz kullanımımız bir elin parmaklarını gecmez. Bu gune kadar kaliteli diye bahsedilen tefalinden fakirine bir kac fritoz eskittik. Senede 5-10 kullanım yapıp her 3 senede bir fritoz degistirmekten ben artık bıktım. Gecen gun fiyatlara baktım ortalama iyi bir fritoz 500 lira civarında. Fritoz dedigin sey dunyanın en basit aleti, 1 tane rezistans. Afedersin parasını gec, hangi aldıgımız urun ortalama 30 kullanımdan sonra sorun cıkarıyor bozuluyor. Bu gibi dusunceler ile tefal cinslerine selam olsun, onların neredeyse yarı fiyatına profesyonel fritoze gectik. 10 sene kullanım omrunden bahsediyorlar. Bufede orada burada sabahtan aksama calısanını gormusunuzdur. Neredeyse oteki eski plastikler ile aynı yeri kaplıyor, goruntu ve her tarafının sokulup cıkarılması cok rahat. Her tarafı celik oldugu icin temizlemesi yıkaması cok rahat, kapagı var vs.  Biz esimle boyle yaptık tavsiye ederiz dostlar.


https://urun.n11.com/fritoz/remta-elektr...P165835459
https://urun.n11.com/fritoz/remta-elektr...P165836299

Serdar Bey doğru ürün tipi, doğru marka seçmişsiniz .
Voltaj sorunu vs. olmazsa o cihazı bozamazsınız Smile
Marka çok bilinmiyor ama ihracata çalışan iyi markadır.

Not : sıcaklık ayarlı veya kademeli butonu olan rezistanslı cihazları sonuna kadar açmadığınız sürece rezistans patlaması olmaz yıllarca kullanılır.(servis tüyosu, tecrübeyle sabit)
(27/09/2018, Saat: 12:02)KAYHAN Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Günaydın arkadaşlar.bende  dün akşam işportadan,Istanbul Harbiye Kenterler tiyatrosuna varmadan 50 mt önce Persan mefruşat önünde akşamları açılıyor tezgah Taksim yönüne giderken bu bilgi İstanbullu arkadaşlar içindi  Blush New Balance marka Tshirtler vs satılıyor tshirt 20 tl orjinal ve defosuz renk ve beden alternatıfleri kısıtlı yolu ordan geçen degerlendirsin diyorum sanırım mağazasında 200 tl ye yakındır fiyat İstanbul dışındanda isteyen olursa bir şekilde alınıp gönderilebilir ,bana avantajlı geldi paylaşmak istedim.İyi günler.


Resimlerin yönünüde gene çuvallamışım idare edin artık Wink

Tam yürüyüş tshirt'ü gibi görünüyor, geçerken uğrayıp bir toplayayım. Sağolasın Ayhan Abi Smile
(28/09/2018, Saat: 10:36)posicor Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Tam yürüyüş tshirt'ü gibi görünüyor, geçerken uğrayıp bir toplayayım. Sağolasın Ayhan Abi Smile
Arda tam dediğin gibi pişman olmayacağın bir ürün umarım kalmıştır
Yine bir internet alısveris hatası, aynı urunden 2 tane soylemisik Smile

24vi9ls.jpg
(07/10/2018, Saat: 15:13)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yine bir internet alısveris hatası, aynı urunden 2 tane soylemisik Smile

24vi9ls.jpg


Çok sevimliler. Gerçek gibiler sanki


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi