Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tıraş Dışı En Son Ne Aldınız?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(10/12/2017, Saat: 16:19)Mauser Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Opel astra 1.6 T OPC Line 200 Hp Big Grin Big Grin


Kazasız belasız inşallah


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
(10/12/2017, Saat: 16:13)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Birde yine cold steelin kucuk ince ince bi bıcak serisi vardı ismi aklıma gelmedi su anda, hani cok pis hapisanede tam adam sislemek icin kullanılan acaip keskin pislik isi bıcaklardı onlardan da cekinirim elime alınca.

@dikdik Ti-lite olabilir mi üstad?  Aynı şeylerden keyif alan kişiler olarak koleksiyonunuzu görmek isterim. Tabi ki paylaşmak isterseniz.
Saygılar
@mertk Ti-lite cok bilindik bir serisi abi, simdi sitesine de baktım bulamadım bahsettigim bıcak serisini. Onlar 5-6 cesitti. Boyle sis gibi ince ince ama cok tehlikeli bıcaklardı. Bakarım bi ara bulursam yazarım burdan.
Edit: Kardes buldum, spike serisi ilk cıkanları cok acaipti sonra biraz bozdular plastik sap falan yapmıslar.Su ozellikle tanto uclu boyle adam sislenecek pis bir bıcaktı. Ustura keskinliginde bir bıcaktı abartmıyorum tıras olursun cok rahat.
zk0b3b.jpg

Koleksiyon benim istanbulda asılıydı ama su anda izmire tasınında yer sıkıntısı yuzunden valizlere kalkık durumda. Eskilerde fotoları vardı ama su anda bulmam zor. Bi tane google drive da buldum. Bu fotodaki gibi 3-4 pano, 200un ustunde bıcak vardı bende. Genelde Cold Steel, spyderco,smith wesson, glock, benchmade, Sog gibi marka agırlı bıcaklar.

15znlv8.jpg
Teşekkürler üstad. Bende 20-30 bıçakla koleksiyonum var diyordum, sayende artık konuşmayacağımSmile Şaka bir yana çok güzel bir koleksiyon.
(12/12/2017, Saat: 19:03)PisPorsuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Pilot Metropolitan Fine
Rhodia dotPad
Bissürü kartuj rengarenk

9cde86e88aaa8b01138d3c10919330f6.jpg

ASUS_X008D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fine olanını bulamamıştım. İyi günlerde kullanın, 100 lira üstü mü fiyat?
Bıçak mevzusu kapanmıştır. Dağılabiliriz bence.
Hahaha niye kapadiniz yaw bicak mevzunu. Yok abiler konusun paylasin siz ara sira bende bilgi tecrubemi paylasirim ama cok icine girmem zamaninda cok icindeydim sıķıldım uzaklastim. Sizleri zevkle takip ediyorum ama
Bıçak konusunda ben şöyle yapmayı düşünüyorum Cool

DSC_4866_1024x680.jpg
(12/12/2017, Saat: 22:37)colpan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fine olanını bulamamıştım. İyi günlerde kullanın, 100 lira üstü mü fiyat?

amazon'dan kapı teslim (Total for This Shipment: $17.28) geldi. 65-70 TL gibi
@PisPorsuk Hadi hayırlı olsun kardes, baya zamandır soyluyordun sen, patlatmısın sonunda.

@Chinaski Gunun tırasında gordum ilk fırcayı, aa ne guzel dedim simdi ne oldugunu buradan okudum. Hayırlı olsun kardesim.

Saponfiicio sabunlar arzı endam etmis,hanıma banyo sabunu aldım diye yutturabilecegim icin korkmadan verdim siparisi Smile Bu arada kucuk bir sabun koleksiyonum olmus caktırmadan bi ara fotosunu cekip arsivlemek lazım. İmpa Mustafa beye guzel paketlemesi icin tesekkur ederim.

f3es7m.jpg