Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Tıraş Dışı En Son Ne Aldınız?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(11/01/2019, Saat: 13:21)Delidumrul Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arada sağı solu yakmak gerekiyor, ürünün torch kısmı oldukça kaliteliymiş bu kadar beklemiyordum
Gaz tankları yine ağızdan doldurulabiliyor ben bir tanede yedek aldım. Ürün ters çevirdiğimde dahi alev gücü düşmüyor. İlk izlenimim iyi ama uzun kullanımda ne olur bilemiyorum.
[img]xc86yt.jpg[/img]

hayırdır komşum, niye yakıyorsunuz sağı solu Smile
aman diyeyim, bizleri de yakma Big Grin
@ahbap kulak tüylerini yakmak içindir o  Tongue
(07/01/2019, Saat: 19:07)ckeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]6p5kjo.jpg

Değerli üstat komşum, hazine buldunuz galiba, veya piyango size vurdu Smile. Her halükarda keyifle tüketmenizi diliyorum, afiyet olsun.
(11/01/2019, Saat: 16:30)ahbap Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]hayırdır komşum, niye yakıyorsunuz sağı solu Smile
aman diyeyim, bizleri de yakma Big Grin

Yok evi, ormanı falan yakmıyoruz ? minik atölyemde bazen ahşap yakmak veya metal ısıtmak için gerekiyor. büyük tüp yerine bu daha pratik oluyor.
Filmlerde falan buz kompresini bu torbalarla yaparlar ya hani, cok hosuma gitti. Gittigidiyorda ve aliexpress de satıyorlar. Gittigidiyordan almak daha mantıklı fiyat cok farketmiyor. Malzeme baya kaliteli cıktı, ust kapak genis ve vidalı.
w9cps0.jpg
@Delidumrul

Hocam meşazını aldık, guclu bir Turkiye icin sagı solu yakmaya bizde varız.

2agkoys.jpg
@Delidumrul ve @dikdik_s komşularım sayesinde haberdar olduğum bu markaya ait siteden konunun çok çok dışında bir ürün tedarik ettim. Perşembe gibi gelir umarım.
Filtre kahveyle az-çok haşır neşir olanlar bilir, bu demlikte maksat, kuğu boynu denilen o yapının suyu az bir enerji harcayarak aynı debiyle göndermesidir. Japon H markası olmuş, Alman Y markası olmuş önemli değildir. Piyasada 250-280₺ altında fiyat yok gibi. Ama burada iyi fiyat yazılmış.
https://www.nurgazshop.com.tr/filtre-kahve-demligi
filtre-kahve-demligi-7c99.png
(15/01/2019, Saat: 17:45)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam sesini duyduk, guclu bir Turkiye icin sagı solu yakmaya varız diyoruz.

@dikdik_s Hayırlı olsun hocam, aman dikkat alevi çok ateşli Smile

@DenizKSK Üstat güle güle kullanın, şimdi sizden görünce dikkatimi çekti ürün biraz inceleyeyim filtre kahveyi çok severim Smile
Bath & Body Works, cranberry aromali mum, 30 dk salonda yakınca 4 saat süren güzel bir koku tüm evi sarıyor. Çok alternatif var. 1 kase mum 1 yil gitmekte 279f649109171dacbb1e86a882b634d6.jpg

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Solognac bıçak Decathlon (doğa yürüyüşü için )
zu3wwh.jpg