Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Cella
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
13109010_937922492973334_1382389599_n.jp...OQ%3D%3D.2
(07/04/2016, Saat: 17:35)saygin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@msakalli komsum tesekkür ederim cevabın için Smile kokusu açıkcası pek önemli değil Arko dan gına geldide hayatta hep alternatif aramadan gidenlerdenim cella yı alıp deneyip dahada sabun aramamak istiyorum açıkcası.

(11/05/2016, Saat: 08:11)Selman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ciltten cilde fark ediyor sanırım.

Varesino 70.yıl
Tabac
Proraso yeşil tüp
Arko
Cella

Bugüne kadar bunları kullanmak nasip oldu. Fakat aralarından sadece cella ile anlaşamadık. Her defasında yüzüm kötü oluyor. Bugün de tekrar bir şans vereyim dedim ama olmadı. İkinci perdede tıraşı bıraktım suratımda oluşan kırmızı noktalar yüzünden.

Tıraş sonrası ciltte bıraktığı his, koku hoş ama 5 6 kere denedim hep aynı sonucu aldım. Yükleme, köpürtme, sürme safhalarında diğerlerine nazaran çok daha fazla vakit ayırdım hakkını yememek için ama yine de olmadı. Cellayı yedek kulübesine yollamaya karar verdim.

@saygin hocam, Cella yedek kulübesinde soğur, formdan düşer Smile  Sizin için de uygunsa, kendi takımımda libero oynatmak isterim  Wink  Tabac'da yedeğe gidecek gibi duruyorsa iki liberoya da talibim..

@Selman hocam olacaktı Undecided özür Angel
(19/05/2016, Saat: 00:54)Lorenzo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@saygin hocam, Cella yedek kulübesinde soğur, formdan düşer Smile  Sizin için de uygunsa, kendi takımımda libero oynatmak isterim  Wink  Tabac'da yedeğe gidecek gibi duruyorsa iki liberoya da talibim..

@Selman hocam olacaktı  Undecided özür  Angel

Arkadaş arkodan dert yanıyordu cildimi kurutuyor diye cellayı verdim elindeki arkoları aldım Big Grin pişman değilim. Bi dahaki sefere olmazsa foruma atarım isteyen olursa diye.
Tabac yedeğe gitmez gözümde alman panzeri o. Eksik etmeyi düşünmediğim bi sabun.
(19/05/2016, Saat: 14:00)Selman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaş arkodan dert yanıyordu cildimi kurutuyor diye cellayı verdim elindeki arkoları aldım Big Grin pişman değilim.

Hocam o nasıl bir alışveriştir öyle Huh Smile 20 paket falan almış olmalısınız Big Grin
(19/05/2016, Saat: 14:10)Lorenzo Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hocam o nasıl bir alışveriştir öyle  Huh  Smile  20 paket falan almış olmalısınız  Big Grin

Yok üç stick.
Alışveriş sayılmaz aslında dırdır edip duruyordu verdim cellayı nimete laf edip durma dedim aldım elinden arkoları. Zaten bi daha da arko kullanacak gibi durmuyor elinde kalmasın işte Big Grin
(19/05/2016, Saat: 14:00)Selman Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Arkadaş arkodan dert yanıyordu cildimi kurutuyor diye cellayı verdim elindeki arkoları aldım Big Grin pişman değilim. Bi dahaki sefere olmazsa foruma atarım isteyen olursa diye.
Tabac yedeğe gitmez gözümde alman panzeri o. Eksik etmeyi düşünmediğim bi sabun.

Ohoooooo cella gibisi varmı yahu.Yazık olmuş arkoyla değiştirdiğiniz.
ya benim cella gidici sanırsam, rengi hafif koyulasmıs gibi, badem kokusu azalmıs, valobranın kızartma yagı kokusuna benzemis
(25/05/2016, Saat: 23:35)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ya benim cella gidici sanırsam, rengi hafif koyulasmıs gibi, badem kokusu azalmıs, valobranın kızartma yagı kokusuna benzemis

Domuz fırça mı kullanıyorsunuz? Eğer öyleyse koyulaşma ve koku değişimi oluyor. En belirgin olarak Arko sabunda ortaya çıkıyor çünkü sabun bembeyaz.
Evet komsum domuz fırcalar acılsın diye uzun suredin degisimli ama hep domuz kullanıyorum.
Fırcadan yapabiliyormu oyle seyler ilkkez duydum
(26/05/2016, Saat: 02:05)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet komsum domuz fırcalar acılsın diye uzun suredin degisimli ama hep domuz kullanıyorum.
Fırcadan yapabiliyormu oyle seyler ilkkez duydum

Ben de ilk kez, bitmek üzere olan Arko sabunumun üzerine yeni sabun basarken farkettim.. Bitmek üzere olan hafif kahverengi, yeni bastığım ise bembeyazdı..Hatta öncekini bozuk sanıp kabından temizlemiştim.. O zamanlar porsuk fırçam yoktu ve Tabac, Cella, Proraso, Tobs Avokado ve Arko'yu incelemeye aldım. Hepsi de domuz fırçalarimdan dolayı renk ve hafif koku değiştirmişti. Buna mukabil, fırçalarımın da renginin açıldığını farkettim. Hatta 1071 ve 338 bu süreçte neredeyse bembeyaz oldu.

Porsuk kullanmaya başladığımda ise, üst tabaka sıyrıldı, kendi renk ve kokularına döndüler..