Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Cella
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Verilen parayi hak ediyor italyanlari tebrik etmek gerekiyor..kullandikca seviyorum cella'yi..

C5303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burada ki tavsiyeler üzerine ben de impa ticaretten cella edindim. Kokusu ve tıraş keyfi çok güzel.
Cella'ya bir yorum da benden gelsin o zaman.Acıbadem kokusunu sevmediğim halde yorumlara istinaden ben de impa ticaretten edinmiştim bir tane,cella bana acıbademi sevdirdi,açıp açıp kokluyorum.Alan arkadaşlar eminim memnun kalacaklardır.
Sabunun koruyuculuğu çok iyi. Ve o koku çok iyi insanın iştahını kabartıyor Smile

GT-I9295 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geleneksel traşa yeni başlamış (2 ay ) biri olarak ben de yorum yapmak istedim. Tabi traşa ilk cella ile başlayınca bir traş sabununun koruyucu,kayganlaştırıcı, nemlendirici özellikleri nasıl anlaşılır diye düşünür oldum. Sıradan normal traş sabunu gözüyle baktım. Tabi dün akşam bir de eskiden kartuşlu aletlerle kullandığım arkoyu tekrar deneyene kadar Smile İlk perde traşı dahi zor tamamladım. Kendi tarzımı tam oturtamamış olmanında mutlaka etkisi vardır, fakat bu kadar da tahrişli traş beklemiyordum. Wilkinson alet, sarı paket gillette ile birlikte kullandım ama dediğim gibi ilk perdeyi zor tamamladım. İkinci perde de cellaya geçince farkını o zaman anladım Big Grin
cellanın kiloluk olanını almak istiyorum ama bu ürün nasıl saklanmalı buzdolabındamı yoksa poşet içinde dışarıdamı ?
(07/04/2016, Saat: 11:15)saygin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]cellanın kiloluk olanını almak istiyorum ama bu ürün nasıl saklanmalı buzdolabındamı yoksa poşet içinde dışarıdamı ?

Poşet içinde buzdolabında Tongue
Hava almasına mani olacak şekilde kaplamak gerek.
yapabiliyorsanız cella ya ortak bulun, taze taze kullanın.
fikir güzel izmirden ortak bulmak lazım Smile
1 kiloluk, 1 kişi icin cok fazla olur, forumda biz genellikle 3e veya 4e bolerek paylasıyoruz satısa cıkarıyor arkadaslar. Ayrıca bir hatırlatma yapayım, cella gibi yumusak sabunlar ve kremler bozulmaya yatkın urunler, o yuzden uzun sure saklama yapılması sorunlu urunler. Rotasyonunuz varsa once yumusak sabunları ve kremleri bitirmenizi oneririm.
(07/04/2016, Saat: 16:15)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]1 kiloluk, 1 kişi icin cok fazla olur, forumda biz genellikle 3e veya 4e bolerek paylasıyoruz satısa cıkarıyor arkadaslar. Ayrıca bir hatırlatma yapayım, cella gibi yumusak sabunlar ve kremler bozulmaya yatkın urunler, o yuzden uzun sure saklama yapılması sorunlu urunler. Rotasyonunuz varsa once yumusak sabunları ve kremleri bitirmenizi oneririm.

@dikdik_s
+ Tecrübe ile sabittir. Big Grin