Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Porsuk Fırça Tavsiyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
http://media2.traditionalshaving.co.uk/5...sh-100.jpg
Bu fırçayı aldım beyler. İşçilik 10 numara. Sap çok güzel ama küçük bir fırça. Kıllar çok sık. Knot 21 mm. Şöyle söyleyeyim cerrus porsuk fırçanın sapından az birşey küçük. Ama kalitesi bariz çok fazla. Fırça ağır ve oturaklı. İlk yıkamada biraz kahverengi su çıktı ikincide kalmadı.
Şimdi fırça gurularının neden bu paraya bunu aldın daha iyisi varken dediğini duyar gibiyimSmile neyse oldu bir kere acemiliğime geldi.
O paraya FS finest 24 alınır yahu diyerek ilk taşı ben atıyorum.

Bu arada yeni fırçanız hayırlı olsun. Siz memnun olduktan sonra gerisi hikaye.
(17/02/2013, Saat: 19:38)psycho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O paraya FS finest 24 alınır yahu diyerek ilk taşı ben atıyorum.

Bu arada yeni fırçanız hayırlı olsun. Siz memnun olduktan sonra gerisi hikaye.

katılmamak ne mumkun
Katılıyorum ama hala bu knot işini tam anlamıyorum. Knot büyürse sıklık ve fırçanın boyutu da mı büyür?benim fırça küçük ama ıslanınca gayet büyüdü ve güzelleşti.
Herkese merhaba,
Malumunuz geleneksel tirasa yeni basladim. Bir firca almayi dusunuyorum, internetten de alim yapabilirim.
Forumda genel kanaat Frank Shaving yonunde ama baska bir firca da tercih edebilirim. Butceyi de fazla zorlamamasi tercihim olur.
Tavsiyelerinizi rica ediyorum.
Saygilar efendim.
Sabun da kullanacaksanız finest,krem de silver tercih edin.
Daha çok yüzde köpürtme yapacaksanız ve cildiniz hassas ise silver.
Tek fırça olsun dersiniz finest.FS finest tavsiye edilir bir fırça

Porsuk ve ucuz bir fırça isteyen arkadaşıma,başlangıç ve deneme maksatlı Lijun alacağım.Lijun fırçalar da kıl dökme sorunu olduğunu da söylemem lazım.Forum da memnun kalan arkadaşlar da var.

15 USD porsuk fırça+kargo
http://www.ebay.com/itm/221124769631?ssP...1438.l2649
Sayin İhtilaf,
Yorumlarinizla yardimci oluyorsunuz, minnettarim.
Saygilar efendim.
Başlangıç için rossman Mağazası'ndan İsana yada cerrus porsuk fırça tavsiye ederim. 17.90 liraya işini iyi yapan bir fırça.ikiside aynı marka gibi ama ben cerrus almıştım bana daha sık gelmişti kıl yapısı.
Sayin Abismo ilginize tesekkur ederim, tavsiyenizi dikkate alacagim lakin bahsettiginiz fircalara iliskin menfi yorumlar cogunlukta. Yoksa hemen bugun gidip alacaktim Sad
Fırça işi şans işi. Benim cerrus hiç kıl dökmedi. Hala kullanıyorum ara ara. Fiyat olarak çok uygun. Hem herkes porsuk sevmeyebilir. Bence porsukla tanışmak için en uygun ve tek ürün Türkiye'de. Siz bilirsiniz. Smile