Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Porsuk Fırça Tavsiyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Teşekkürler
(28/04/2016, Saat: 00:40)izbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]O fiyat seviyesinde su sanat eseri alinir, yanina yatilir:

http://www.simpsonshavingbrushes.com/cgi...MANCH2TORT

Ikinci Chubby 2 Manchurian'i aldiracaksin bana izbe hocam. Yapma, zor tutuyoruz yuzde 50yi.
(28/04/2016, Saat: 02:58)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ikinci Chubby 2 Manchurian'i aldiracaksin bana izbe hocam. Yapma, zor tutuyoruz yuzde 50yi.

Sorma Aleksey hocam, bende zor duruyorum almamak için. Ama bu sefer hakikaten harika bir sap olmuş. Mark ve ekibi güzel iş çıkarmış.
b3oftf.jpg

2zf520x.jpg

2e1ezpl.jpg

2uf7sra.jpg

Geçen gün bunları gördüğümden beri benim de ayarlarım bozuk  Confused
@koolandgang hocam boyutları kalem pil uzunluğunda boyutu sıkıntı yapabilir . Polo 10 ve comodore x3 boy olarak daha ergonomik geliyor bana . Ama chubby ve Duke yi de hiç canlı olarak görmedim.
(28/04/2016, Saat: 15:57)koolandgang Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Geçen gün bunları gördüğümden beri benim de ayarlarım bozuk Confused

@koolandgang Üstadım
Ben çok iyi biliyorum bu durumu.
Bunlardan birinin benzerini aldığımda ruhumun ayarı çok güzel yerine geldi. Çok iyiyim. Şimdi cebimin ayarı bozuk. Big Grin Big Grin
izbe hocam m&f bakınıyordunuz, altın vuruş olarak hani şu var;
http://shavenook.com/showthread.php?tid=41323
(28/04/2016, Saat: 17:55)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]izbe hocam m&f bakınıyordunuz, altın vuruş olarak hani şu var;
http://shavenook.com/showthread.php?tid=41323

Aldık @Aleksey hocam.

Sağolsun forumdan çok değerli bir üstadımız (nickini kendisine sormadan yazmak istemedim) sayesinde direkt Sabini den aldık.

Şu an üretim aşamasında tahminimizce 1 aya bizde olur hocam.

Yine de iştah kabartmıyor değil. Bu nasıl bir kolleksiyondur. Lee denen, maillere bile cevap vermeyen adamdan nasıl böyle bi kolleksiyon temin edilmiş aklım almıyor. Fotoğrafı görür görmez şelale felan yani. Smile
@izbe hocam şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız elinize geçsin.
Hocam Nasıl bir şey aldınız ip ucu verirmisiniz ?
Stubby style ivory handle olacak hocam nasip olursa. Ve tabiki finest 2 band istedik Lee den. Lee tarafından bulb teklif edildi. Bi bildiği vardır dedik fan shape istemedik hocam.