Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Porsuk Fırça Tavsiyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
(22/03/2015, Saat: 18:51)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Üstadım Wee Scott ile Duke 2 arasında kaldım. Bilmem ne yapsam ne etsem.

wee scott olmaz, minnacık Big Grin

Lavaboya filan kaçar Tongue
(22/03/2015, Saat: 19:19)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]wee scott olmaz, minnacık Big Grin

Lavaboya filan kaçar  Tongue

Commodore, Duke, Eagle kafamda cirit atıyor üstadım Smile Ama göze en hoş gelen Duke yine de.
(22/03/2015, Saat: 19:37)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Commodore, Duke, Eagle kafamda cirit atıyor üstadım Smile Ama göze en hoş gelen Duke yine de.

Düdük kadar Wee olacağına Duke daha mantıklı
F/P derseniz Berkeley 46
impa da Duke vardı galiba
(22/03/2015, Saat: 19:42)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Düdük kadar Wee olacağına Duke daha mantıklı
F/P derseniz Berkeley 46
impa da Duke vardı galiba

Bu modelden bihaberdim üstadım. Fiyatı, knotu da iyiymiş. Çok teşekkür ederim.
(22/03/2015, Saat: 19:42)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Düdük kadar Wee olacağına Duke daha mantıklı
F/P derseniz Berkeley 46
impa da Duke vardı galiba

DüDük

Dük Big GrinBig Grin
(22/03/2015, Saat: 19:45)mornetto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]DüDük

Dük Big GrinBig Grin

Daha alamadan geyiği döndü Big Grin
Colonel 2 işinizi fazlasıyla görecektir, uzun saplı ergonomisi çok iyi


Sent from my iPhone using Tapatalk
Daha geçenlerde Duke 3 geldi, keyifle kullanıyorum. Boyutlarını göz önüne alırsak Duke 2 bundan daha ufak. Wee Scot ise çok kült bir fırça. Koleksiyonumda bir gün mutlaka olacak, sadece doğru zaman önemli. Senin bu fırçayı almak isteme sebebin ne komşum? Bir Simpson almak mı yoksa tıraş fırçasında level atlamak mı?
(22/03/2015, Saat: 20:13)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Daha geçenlerde Duke 3 geldi, keyifle kullanıyorum. Boyutlarını göz önüne alırsak Duke 2 bundan daha ufak. Wee Scot ise çok kült bir fırça. Koleksiyonumda bir gün mutlaka olacak, sadece doğru zaman önemli. Senin bu fırçayı almak isteme sebebin ne komşum? Bir Simpson almak mı yoksa tıraş fırçasında level atlamak mı?

Üstadım, sabun ile yüzde köpürtme yapıyorum, günlük tıraşta cildimi biraz yorduğunu farkettim Semogue 1305'in. Haliyle daha yumuşak porsuk bir fırçaya geçmek istiyorum. Kişisel düşüncem gereği iyi bir markayı çok uzun süre kullanabilmem mühim olan. Plisson, Simpsons vs. Tabi bir de bir kaç güne Londra'ya gideceğim, bir aksilik olmazsa gitmişken alırım diye düşünüyorum.
(22/03/2015, Saat: 20:26)Bruce Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Üstadım, sabun ile yüzde köpürtme yapıyorum, günlük tıraşta cildimi biraz yorduğunu farkettim Semogue 1305'in. Haliyle daha yumuşak porsuk bir fırçaya geçmek istiyorum. Kişisel düşüncem gereği iyi bir markayı çok uzun süre kullanabilmem mühim olan. Plisson, Simpsons vs. Tabi bir de bir kaç güne Londra'ya gideceğim, bir aksilik olmazsa gitmişken alırım diye düşünüyorum.

Komşum öncelikle diğer konuda seçeneklerin Duke 2 Pure ve Wee Scot Best olduğunu okudum. İkisini de önermem bu durumda. Hani Duke 3 Best olsa bile yumuşacık porsuk olarak yine önermezdim. Karakter olarak gerçekten yoğun ve omurgası kuvvetli bir fırça. Londra'dan da almanı tavsiye etmem. Pound'un durumu ve vergileri düşününce, önce İmpa'ya bakmak lazım, yoksa G&C veya Yourshaving olabilir. Eğer fiyat olarak Simpson Super'e çıkabiliyorsan öyle Simpson al bence, tek fırça ve sadece yüzde köpürtme için yumuşacık fırça istiyorsan.

Nokta atışı tavsiye olarak benim tavsiyem Semogue SOC Badger olur.