Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Porsuk Fırça Tavsiyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Fırçalarınızı kaynar suya sokmayın arkadaşlar.Eğer ille deneysel birşeyler uygulayıp yapısını değiştireceğim diyorsanız gözden çıkardığınız bir fırçada hidrojen peroksit uygulamasını deneyebilirsiniz.Fırça seçerken yüzünüze uygun fırça seçmeye dikkat edin,her fırçanın özelliği farklıdır.Her ne kadar popüler olsa da cildi hasssas olan,yumuşak uç isteyenlere simpson best önermiyorum.
İlaveten,forumda ben dahil geçmişte benzer soruları soran ve cevap bulan pek çok kişi oldu.Detaylıca araştırırsanız pek çok soruya cevap bulursunuz.
(06/09/2016, Saat: 01:17)Saltuk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Fırçalarınızı kaynar suya sokmayın arkadaşlar.Eğer ille deneysel birşeyler uygulayıp yapısını değiştireceğim diyorsanız gözden çıkardığınız bir fırçada hidrojen peroksit uygulamasını deneyebilirsiniz.Fırça seçerken yüzünüze uygun fırça seçmeye dikkat edin,her fırçanın özelliği farklıdır.Her ne kadar popüler olsa da cildi hasssas olan,yumuşak uç isteyenlere simpson best önermiyorum.
İlaveten,forumda ben dahil geçmişte benzer soruları soran ve cevap bulan pek çok kişi oldu.Detaylıca araştırırsanız pek çok soruya cevap bulursunuz.

Saltuk hocam almış olduğunuz FS fırçadan memnun musunuz? Ben bir ara çok niyetlendim (FS Fırça) almak için ama çok kıl dökme sorunu yaşandığını söyledikleri için biraz soğudum açıkçası. Siz böyle bir sorun yaşadınız mı? Bir de bu chubby (linkteki fırça) fırçalar sizce hassas ciltler için daha mı uygun olur?
Ben de 26 mm ve 30 mm fs fircalar var. Kıl dökme sorunu yok ve performansları harika.
(06/09/2016, Saat: 12:50)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben de 26 mm ve 30 mm fs fircalar var. Kıl dökme sorunu yok ve performansları harika.

Peki bu chubby fırçaların diğer fırçalardan sadece yoğunluk olarak mı farkı var?
Sadece yoğunluk değil, daha kaliteli kıl yapısı var diye biliyorum. Hatta bende ki 30 mm fırça, 26 mm ye göre kıl kalitesi olarak daha iyi. Aslında 26 mm biraz daha sert.
(06/09/2016, Saat: 12:50)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben de 26 mm ve 30 mm fs fircalar var. Kıl dökme sorunu yok ve performansları harika.

bende de durum aynı,tavsiye ederim.
FS chubby unlu bir model FS ler arasinda . kil farki var diye biliyorum ben de
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Madem bu kadar memnunsunuz o zaman ben de bir adet FS Chubby alabilirim.
Edit: @hknz hocam cevabınızı geç gördüm. O yüzden mesajımı editliyorum.
FS Chubby tabiki FS'nin özel bir fırçası ama 26 mm ve 28 mm de ona yakın fırçalar.
(06/09/2016, Saat: 14:26)hknz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]FS Chubby tabiki FS'nin özel bir fırçası ama 26 mm ve 28 mm de ona yakın fırçalar.

@hknz hocam beni şimdi bir ikileme daha soktunuz Dodgy İki fırça arasındaki kalite bu kadar yakınsa o kadar fiyat farkına da değmez sanırım chubby?
30 mm özel kıl seçimi bir fırça fs chubby eğer bu tip fırça istiyorsanız tavsiye ederim. Fakat bu kadar kıl yoğunluğu olan bir fırça lazım değil diyorsanız 26 mm de güzel. Ben 30 mm yi daha çok beğendim.