Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Porsuk Fırça Tavsiyesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Dostum fs fırca ebay de var ama birde alibaba da sanırım mancurian gibi farklı modelleri de var ebay de bulunmayan bilgin olsun. Saltuk komsumuza danısabilirsin.
Teşekkür ederim.Bilmediğimden soruyorum.İlk link mi diğer linkdekinimi alayım?
(17/04/2016, Saat: 08:30)albayrak1616 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekkür ederim.Bilmediğimden soruyorum.İlk link mi diğer linkdekinimi alayım?

Bu linkteki 100 porsuk , bende de mevcut . Memnunum , oldukça yeterli .
http://www.ebay.com/itm/100-Finest-Badge...3f4d2b4f96
Merhaba arkadaşlar aşağıda linkteki fırçayı almayı düşünüyorum.Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.Acaba bu %100 porsuk mu? Bu benim için önemli.Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

http://www.ebay.com/itm/270946450421?_tr...EBIDX%3AIT
(19/04/2016, Saat: 18:31)albayrak1616 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba arkadaşlar aşağıda linkteki fırçayı almayı düşünüyorum.Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim.Acaba bu %100 porsuk mu? Bu benim için önemli.Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

http://www.ebay.com/itm/270946450421?_tr...EBIDX%3AIT

Evet Porsuk ama fırça alırken tek başına Porsuk diye bakılmaz bunun pure-Best- Finest ve silvertip olarak bakıp forum içinde incelemeniz lazım . Sabunlamı kremlemi kullanacaksınız - kıllarının batıcılığı Nasıl olmasını istiyorsunuz - yüzdemi tastamı köpürtme yapacaksınız - omurgası Nasıl olsun - bulp mu fan shapemi olsun - hangi düzeyde knot size uygun olacak bunların cevaplarını bulmadan fırça seçimizin size üzebilir . Önce forum içinde fırça seçimi ve fırçalar hakkındaki yazıları okumanızı tavsiye ederim .

Bu verdiğim link FS fırçalarının resmi satıcısıdır buradan da inceleyebilirsiniz sol alt tarafta fırçaların türlerine göre arama yapabilirsiniz http://stores.ebay.com/Ian-Tangs-Shaving-Workshop
Normal Arko traş sabunu kullanıyorum. Traş fırçam ise Vepa prestige aslında bundan bile memnunum ama ne olduğu üzerinde yazmıyor.Sadece doğal kıldan üretilmiştir yazıyor.Öylesine fırça bakmaya başladım.Tavsiye üzerinede bunu almak istiyorum.Sanıyorum Frank Shaving ve iyi bir fırçaymış. Benim için %100 porsuk olması önemli.Birde silverinde üstü sanırım.Frank shaving ürettiği iyi fırçalardan galiba...
26 mm knot Finest fırça vermiş olduğunuz linkteki FS fırçalarını beğenen çok . Silvertip Finest fırçaya göre biraz daha iyi . Hele elinizdeki fırçadan her ikisi de çok daha iyi . Bu tip durumda alın gitsin
Komşum siz öncelikle fırçalar ile ilgili başlıkları okuyun isterseniz, çünkü yazdıklarınıza bakınca bu konuda fazla bilginiz olmadığını anlıyorum. FS tabi ki alınabilir bir marka ancak sizin düşündüğünüz fiyata yakın daha iyi marka(ların) best badger fırçaları var. Best / Finest kafa karıştırabilir, sanırım bu isimlendirme ya da sınıflandırma markadan markaya değişiyor. Sonuç olarak, FS dahil diğer markaların best/finest fırçalarını incelemenizi ve karşılaştırma yapmanızı tavsiye ederim.

C6903 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanırım o linkte ki fırçanın aynısından bir süre önce @Saltuk üstadım da almıştı .
Ona danışabilirsiniz .
http://www.ebay.com/itm/Frank-Shaving-Ex...3f0bbd08ae
Linkdeki bu fırçayı almak istiyorum.Yanında fırça standı geliyormu? Bilgisi olan varmı?