Yorumları: 430
Konuları: 15
(21/03/2012, Saat: 02:37)mriza1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: az önce traş oldum bu jiletle ama sonuç tam bir felaket her tarafım kesilldi ve tahriş oldu. Şu anda yüzüm yanıyor. perma sharpla 6 perde traş oldum bu kadar olmamıştı. evet keskin ama bu kadarı da fazla. birkaç traş daha olayım eğer sonuç aynı olursa gönderebilirm isteyene kalan jiletleri
kardes ben 14 senedır ustura ıle tras oluyorum.Fakat featherle tanısma fırsatını 1 ay kadar once buldum.Forumda bi arkadasın sayesınde .İlk trasta bu kadar zaman bır cok jılet kullanmıs olmama ve 14 senelık ustura kullanıcısı olmama ragmen ben de bıle kesılmeler oldu.Yanı yenı baslangıca ragmen dunyanın nerdeyse en keskın jıletlerınden bırene denk gelmıssin
bence yine de Allah korumuş seni
sana tavsiyem cyrstal in jiletleri iyidir ve de konforludur.Kolay kolay ete dalmaz.Rapira da olabılır.Perma da keskındır ilk seferler kesme ıhtımalı var yanı.Onun ıcın elın alısana kadar feathere dokunma derim.Sonraları zaten sınekkaydı ıcın gereklı olabılır.
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
mriza1 hocam
adama diyin ki
"jiletler çok hoşuma gitti, 1000 tane kadar almak istiyorum..."
sonra pay ederiz
Yorumları: 430
Konuları: 15
Yorumları: 66
Konuları: 6
tabi arkadaşalar alabilirim daha isteyene yani heralde alırım
bir sorun olacağını sanmıyorum bu arada üstünden bir gece geçti hala yüzüm yanıyor
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
geçmiş olsun.
(21/03/2012, Saat: 13:18)mriza1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tabi arkadaşalar alabilirim daha isteyene yani heralde alırım bir sorun olacağını sanmıyorum bu arada üstünden bir gece geçti hala yüzüm yanıyor
(21/03/2012, Saat: 13:20)papazerigi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: geçmiş olsun.
(21/03/2012, Saat: 13:18)mriza1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: tabi arkadaşalar alabilirim daha isteyene yani heralde alırım bir sorun olacağını sanmıyorum bu arada üstünden bir gece geçti hala yüzüm yanıyor
teşekkür ederim
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
Ben de istiyorum
Yorumları: 153
Konuları: 11
Beni unutmayın..
Yorumları: 4,215
Konuları: 119
(20/03/2012, Saat: 20:40)mriza1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
berberin toptancısından bunu aldım ancak daha önce fotolarda gördüğüme benzemiyor, sahte olma ihtimali varmı? daha önce böyle paket gördünüz mü?
sahte olma ihtimali var tabiki
umarım orjinaldir
fiyat öncelikle orjinaline göre oldukça düşük
dünyada en çok sahtesi yapılan jiletlerden
elinizdeki ambalajın açma şeridi doğru yerde değil
karşılaştırmanız için orjinali
sizinkinde kagıt ters duruyor
üçgenin ucu orjinalde çentikle aynı tarafa bakarken sizinkinde
ok işareti tarafında
yazı biraz daha kuçuk ve üzerinde boşluk var gibi
ve
acma seridi resimlerdekilerden farklı yerde
jilet açık haldeyken
Bir de böyle düşün - Büyük Hilmi
evet kağıt ters duruyor, bakayım hemen diğer kutular da öyle mi?