30/06/2012, Saat: 13:05
(30/06/2012, Saat: 12:05)totan35 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(30/06/2012, Saat: 10:04)bjk1903fc Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arkadaşlar bugün jileti kullandım, çok keyifli bir tıraş geçirdim kendisiyleçoğu jiletten konforlu ve keskin geldi bana, imkanı olanlar denesin eminim memnun kalacaklardır.
ebay daki 100 luk paket mi yoksa yukarıdaki 5 lik paket miydi kullandıgınız? ve nereden ne kadara aldıgınızı paylaşırsanız cok memnun olurum
dostum Ankara' da dışkapıda yunus emre pasajı var buradaki seyyarlardan denk geldi aldım, fiyatı 0,50 krş.

ebaydaki paket değil 5 li paketin aynısı, içindeki kağıtta saman kağıdı gibiydi zaten firmanın adı yazıyordu yine, çok az miktarda perma sharplardaki gibi yağ lekesi vardı ama çok çok az miktarda, ince bir jilet, yüzümde ne yanma yaptı nede tahriş, hatta şu ana kadar kullandığım jiletlerin içinde en iyisiydi diyebilirim. Astradan bile iyi, astra bende sakallar uzarken kaşıntı yapıyor, takılma, batma yok, sadece 3. perde de bir nebze batma hissettim buda benim tıraş olma biçimindendir diye düşünüyorum. İmkan olursa 10 15 tane alıp stok yapmak isterim devamını bulabilirsem günlük kullanıma buna geçebilirim. Sanırım 2-3 tıraşı rahat çıkarır diye düşünüyorum.