17/11/2017, Saat: 17:41
(17/11/2017, Saat: 15:30)Gilviir Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Progress uzun kullanan var mı? Elim büyük olduğu için acaba büyük mü alsam diye düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Progress uzun bende var. Daha kullanmadım ama sormak istediğiniz fiziksel özellikler varsa, bir iki makine ile yan yana karşılaştırma isterseniz akşama fotoğraf gönderebilirim.
Kısaca diyebileceklerim, Toplam uzunluk olarak Edwin Jagger DE89'dan biraz daha uzun. Merkur 34C ve 37C benim büyük ellerimde dengesiz, kaygan kalabiliyor. Merkur 39C elime daha iyi oturan bir boy ancak 37C'den daha etli butlu olması nedeniyle herkes de tercih etmeyebilir. Progress uzun Edwin Jagger'ler kaygan olmasalar güzel bir boyuta sapihler, uzun boyuyla elinizi dolduruyor. Tutması daha kolay. 39C kadar iri yarı durmuyor. Sanki bir tık kısa olsa daha iyi olurmuş ama 34C kadar da kısa olmaması iyi olmuş.
Ama dediğim gibi henüz kullanmadım. Ne kadar kayar, bunu sabunlu, kremli, gliserinli, tallowlu birkaç denemede görmek daha mantıklı olur.