12/12/2015, Saat: 08:08
(12/12/2015, Saat: 01:49)gravesgel Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Selam arkadaşlar ben yeniyim, sakalları philips traş makinesi ile kesiyorum. Kafanın üstü kabak olduğu için yanları 2-3 günde bir mach3 ile tersten traş ediyorum. Mach 3 e verdiğim paranın çok fazla oduğunu fark edinece bu gün 2-3 saat süren internet araştırması ile Merkür Progress Uzun sap (amazonda kısa sap ile arasında 25 USD fark vardı, ayrıca saçları keseceğimden daha uygun olabileceğini düşündüm), crystal steel platinum ve gillette 7 o clock jilet siparişi verdim. Bu kombinasyon ile saçları kesmede sorun yaşar mıyım? Uzun sap tercihi doğru mu sizce?Hayırlı olsun yeni makineniz, uzun sapli olan ürünler genelde kısa sapli olanlara göre manevra kabiliyeti daha düşük olur ama bu kullanan kişiye göre degisir. Kotuyuculugu ve nemlendiricilik iyi bir sabun kullanmaya çalışın, Tabac veya cella gibi.. kullanmaya devam ettikçe tekniğini ilerliyecek ve daha konforlu tıraşlar elde edeceksinizdir. Progressi kullanırken hiç baskı yapmayın aletin kendi ağırlığı yetecektir.