Yorumları: 2,450
Konuları: 139
(27/06/2012, Saat: 15:49)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: selam, üstadım slantla başarılı tıraş olup 89 la dediğiniz tahrişlerin temel sebebi;eliniz DE alete tam alışmamış aleti yüzünüze tahmin ettiğim yerlerde çarpıyorsunuz ve paralel temas yapamıyorsunuz,slantın kafa barı daha geniş ve sapı kısa olduğu için daha kontrollü temas yapıyorsunuz ayrıca slantın yüze değen geniş eğik barı doğru açıyı bulmanızı kolaylaştırıyor,tahminin slantla bir süre sonra tahriş yaşacaksınız sonra 89 u tekrar deneyin kontrolün daha iyi olduğunu göreceksiniz
89 fani mi var buralarda? :d
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
üstadım siz çelik ustura makamındasınız uymayın jiletli alet kullanan çouklara
(27/06/2012, Saat: 17:36)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (27/06/2012, Saat: 15:49)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: selam, üstadım slantla başarılı tıraş olup 89 la dediğiniz tahrişlerin temel sebebi;eliniz DE alete tam alışmamış aleti yüzünüze tahmin ettiğim yerlerde çarpıyorsunuz ve paralel temas yapamıyorsunuz,slantın kafa barı daha geniş ve sapı kısa olduğu için daha kontrollü temas yapıyorsunuz ayrıca slantın yüze değen geniş eğik barı doğru açıyı bulmanızı kolaylaştırıyor,tahminin slantla bir süre sonra tahriş yaşacaksınız sonra 89 u tekrar deneyin kontrolün daha iyi olduğunu göreceksiniz
89 fani mi var buralarda? :d
işte gerçek slant bar seyahat tipi
şimdilerde çakmasını merkur yapıyor
http://www.ebay.com/itm/Vintage-Hoffritz...6rk%3D1%26
Yorumları: 85
Konuları: 0
Alet ışıl ışıl ya... Fiyatı da öyle
üstad az önce parayı bitirmedinizmi
hadi dükkanın önünü kapatmayalım
(19/07/2012, Saat: 22:34)fahrenheit Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alet ışıl ışıl ya... Fiyatı da öyle
Yorumları: 1,492
Konuları: 33
paketteki batı almanya yazısı bile bir tarihi belge sayılır ki aletin kafasını çok beğendim. yeni slantlar çekici gelmiyor bana ama orijinal bir yapısı var alır mıyım bir gün çok zor ama antika düşerse 3e 5e kaçırmam :p
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
(19/07/2012, Saat: 22:13)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: işte gerçek slant bar seyahat tipi şimdilerde çakmasını merkur yapıyor
http://www.ebay.com/itm/Vintage-Hoffritz...6rk%3D1%26
belirtmek lazim bu firmaya slantlari yapan merkur.
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Hadi ya gercekten mi?
Merkur yamuk yumuk kötü çakma aletler yapardı sadece. Hatta bir keresinde makina yapmışlar jilet koyacak yer yapmayı unutmuşlar. Siz yine de merkur almayin tu tu kaka.
Yorumları: 110
Konuları: 12
Bugün Linguist komşumdan aldığım 37C Slant ile olduğum tıraşı ne 34C ile oldum ne de Mühle R89 ile oldum... Mükemmel derecede yakın ve tahrişsiz bir tıraş olup, sinek kaydıya yakın bir sonuç aldım. Acaba bende mi terslik var ?
Alet, Tabac sabunumun da verdiği cesaretle tek kelimeyle yağ gibi kaydı. Ters aldığım yerler de oldu ama sıfır tahriş sonucu ile tıraşı bitirdim.
Atatürkçü bir neslin çocuklarıyız biz...