Yorumları: 714
Konuları: 3
09/08/2012, Saat: 01:57
(Son Düzenleme: 09/08/2012, Saat: 02:00, Düzenleyen: hergele.)
(09/08/2012, Saat: 01:54)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aynı hislerle petlas imperium aldım
bence bridgestone b330 evo alın derim
(09/08/2012, Saat: 01:46)hergele Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arabayı aldığımda michelin energy saver yeni alınmıştı ee dört teker dünya para kullanalım bakalım nasılmış dedim, 24000 km yaptım hiç ama hiç memnun değilim. Araç durmaya durmaz, yağışlı havada yol tutmaz, az yaksa ne olacak güven vermiyor sürüşü. Bundan sonraki lastiklerim için iyi yol tutan az ses yapan birşey arayacağım bakalım.
Önceki arabamda kış lastiği setim vardı ama kış olmadı, arabayı değiştirdim kar kıyamet oldu ortalık Bu sene kış için yine bir set bakacağım onun içinde petlasa bir şans vermeyi düşünüyorum..
Teşekkür ederim aklımda tutacağım, peki tavsiye etmemenizin sebebi nedir?
Edit: ben kış için düşünüyordum b330 4 mevsimmiş
Edit2: Bugün kafa yerinde değil pardon birde kış için tavsiye alayım
Yorumları: 66
Konuları: 6
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
H kodlu ama T kodu gibi geldi bana
t kodlusuyla aynı hamur aynı sertlik
sanki sadece kalıp değişik desen değişik
h koduna göre çok yumuşak ama ses olarak başarısız
(09/08/2012, Saat: 01:57)hergele Adlı Kullanıcıdan Alıntı: (09/08/2012, Saat: 01:54)ihtilaf Adlı Kullanıcıdan Alıntı: aynı hislerle petlas imperium aldım
bence bridgestone b330 evo alın derim
(09/08/2012, Saat: 01:46)hergele Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Arabayı aldığımda michelin energy saver yeni alınmıştı ee dört teker dünya para kullanalım bakalım nasılmış dedim, 24000 km yaptım hiç ama hiç memnun değilim. Araç durmaya durmaz, yağışlı havada yol tutmaz, az yaksa ne olacak güven vermiyor sürüşü. Bundan sonraki lastiklerim için iyi yol tutan az ses yapan birşey arayacağım bakalım.
Önceki arabamda kış lastiği setim vardı ama kış olmadı, arabayı değiştirdim kar kıyamet oldu ortalık Bu sene kış için yine bir set bakacağım onun içinde petlasa bir şans vermeyi düşünüyorum..
Teşekkür ederim aklımda tutacağım, peki tavsiye etmemenizin sebebi nedir?
Edit: ben kış için düşünüyordum b330 4 mevsimmiş
Yorumları: 714
Konuları: 3
ihtilaf hocam teşekkür ederim açıklama için
Yorumları: 2,450
Konuları: 139
yazlik goodyear
kislik continental.
lastik kiyaslamalari yapan bir alman sitesi vardi simdi unuttum cok dikkatli incelemek gerekli.
bir de animi anlatayim. iki sene onceocak ayinda istanbula gidiyordum yol genis herkes gece 120+ hizla gidiyor. onumdeki butun araclar 4luleri yakmis. allah allah deyip frene bastim. yol yokus asagi. fren mren yok buzdan etki etmiyor. ben de 4 luleri yaktim ki arkadan gelenler carpmasin. neyse duzluge cikip rahat bir nefes aldik. donuste tunel kapali kaza olmus. dag yolunda sevkedilip 2 saat kadar trafigin acilmasini bekledik. tekrar parali yola girdim (ge gerekse) yol bos ama tek seritte lastik izi var diger seritleri kar kapamis. kis lastiklarim yeniydi. luks arabalar 20-40 km hizla giderken (ve spin atarken)bakir karlara dalarak 60km hizla sollamak keyifliydi
Yorumları: 7,952
Konuları: 98
yorum 15 e bakın
(09/08/2012, Saat: 03:18)linguist Adlı Kullanıcıdan Alıntı: yazlik goodyear
kislik continental.
lastik kiyaslamalari yapan bir alman sitesi vardi simdi unuttum cok dikkatli incelemek gerekli.
bir de animi anlatayim. iki sene onceocak ayinda istanbula gidiyordum yol genis herkes gece 120+ hizla gidiyor. onumdeki butun araclar 4luleri yakmis. allah allah deyip frene bastim. yol yokus asagi. fren mren yok buzdan etki etmiyor. ben de 4 luleri yaktim ki arkadan gelenler carpmasin. neyse duzluge cikip rahat bir nefes aldik. donuste tunel kapali kaza olmus. dag yolunda sevkedilip 2 saat kadar trafigin acilmasini bekledik. tekrar parali yola girdim (ge gerekse) yol bos ama tek seritte lastik izi var diger seritleri kar kapamis. kis lastiklarim yeniydi. luks arabalar 20-40 km hizla giderken (ve spin atarken)bakir karlara dalarak 60km hizla sollamak keyifliydi
Yorumları: 430
Konuları: 15
Yorumları: 276
Konuları: 6
Yaz kış değiştirmeden kullanıyorum ve yılda ortalama 35.000km yol yapıyorum. Michelin kullanıyorum. Sebebi ise spesifik birşey değil. Lastik olayından çok iyi anlamadığım için ilk arabamı aldığımda tanıştığım ustam ve şimdi oldukça samimi arkadaşımın tavsiyesi ile Michelinle başladım öylede devam ediyorum.
EJ Chatsworth & Merkur & TOBS Krem & Speick Balm..
Yorumları: 2,766
Konuları: 50
Yorumları: 430
Konuları: 15
Saygılar benden hocam
O lastıge 4 seneden az bınme bence o zaman
Ben 6 senelık lastıkle 240 ı goruyorum
Merak etme durur