Yorumları: 1,922
Konuları: 45
Serdar abi'ye katılmamak elde değil.Yöntem basit: Fırça ıslat,kap içinde beklet,sabun üstüne bir kademe su koy,beklet .2 dakika sonra al 15-20 saniye ya da fırça uzunluğunun yarısına kadar yükle.Yüzde çalış.İşe yaramayacak sabun yok,sert falan hikaye.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl daha bitiyor
düşlerim,tasarılarım,yarım kalmış onca şey
her yıl biraz daha kısalıyor bir öncekinden
bana mı öyle geliyor yoksa daha hızlı mı ilerliyor zaman
insan yaşlanırken?
Yorumları: 1,050
Konuları: 1
(26/06/2017, Saat: 22:42)ahraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Serdar abi'ye katılmamak elde değil.Yöntem basit: Fırça ıslat,kap içinde beklet,sabun üstüne bir kademe su koy,beklet .2 dakika sonra al 15-20 saniye ya da fırça uzunluğunun yarısına kadar yükle.Yüzde çalış.İşe yaramayacak sabun yok,sert falan hikaye.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
+1
Yorumları: 101
Konuları: 14
Islak yuzume arko sabunu yediriyorum ince bir tabaka olusuyor.Sonra sicak fircayla ustunde geciyorum.Daha iyi bu sekilde
Yorumları: 1,206
Konuları: 4
Selamlar ,
Sabun kullanacaksam eğer fırçayı içi sabun basılı kapta yükleyip yüzümde köpürtüyorum...
Yorumları: 33
Konuları: 3
cella yüzde miyi iyi köpürtülür, tasta mı? Ben tasta tercih ediyorum.
Yorumları: 1,206
Konuları: 4
İki türlüde güzel köpürür komşum...
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
@Kysis
Sabundan cok sizin tercihinize, hosunuza giden yonteme kalmıs. Siz ne sekil kopurtmekten hoslanıyorsanız, o sekil devam edin komsu.
Yorumları: 35
Konuları: 0
Merhaba Cella kullanıyorum, bir çok yerde kase öneriliyor ama kasede köpürtünce performansı düştü.
HK
Yorumları: 33
Konuları: 3
Ben fırçada hapsolan suyun sıcaklığını yüzümde hissetmek istiyorum ama kasede ne yazık ki soğuyor. Bir de yüzde deneyeyim. Teşekkür ederim komşularım
Saygılar.
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
(18/08/2017, Saat: 13:02)Kysis Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ben fırçada hapsolan suyun sıcaklığını yüzümde hissetmek istiyorum ama kasede ne yazık ki soğuyor. Bir de yüzde deneyeyim. Teşekkür ederim komşularım Saygılar.
İste scuttle dedigimiz alet o yuzden var, kasede kopurtmeyi sevip o sıcaklıgı hissetmek isteyenler icin komsum.