19/09/2020, Saat: 19:04
İnternetten 3 tane söylemiştim biraz önce ulaştı elime hemen shark jilet çıkarttım . Üçüne de jiletiyerleştirdim. Jiletin tasarımından ötürü sanıyorum. Bir tarafta fazla çıkıyor diğer tarafta az çıkıyor. Ama jilet yamuk durmuyor. Forumda bahsedilrn yamuk tutma sanırım. Üzerinde yuma yazıyor. Shark jileti beğenmedim . Kesmedi sakallarımı 2 perdede bende sonlandırdım. Zaten cildim kabarmaya başladı. Başka jiletle denicem .
Aynen öyle sizin yorumu görmedim. Yamuk tutma değil bi taraf çok çıktığından agresif bir taraf mild kalıyor. Bana göre kullanışlı . Ne güzel kendinden ayarlı alet işte
fiyatı da 2.5 tl idi. Kargoyla beraber tanesi 6 tl ye geldi.
(19/09/2020, Saat: 14:20)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yumayı uzun süredir kullanan bir komşunuz olarak yuma tıraş aleti jileti tam eşit tutmuyor üretiminden kaynaklı diye düşünüyorum bir taraf mild bir tarafı agresif şu zamana kadar piyasada bulunduğu şekli bu alırken dikkat edilmesi gereken jileti düz tutması.
İyi bir işcilikle üretilmiş bir alet değil
Kullanım şeklinde taraksızda kullanılabiliyor her hangi bir sıkıntı yaşatmaz
Aynen öyle sizin yorumu görmedim. Yamuk tutma değil bi taraf çok çıktığından agresif bir taraf mild kalıyor. Bana göre kullanışlı . Ne güzel kendinden ayarlı alet işte