10/09/2020, Saat: 17:03
3one6 makinede en verimli kullandığım jiletlerden biri oldu. Konfor olarak voshkod'un altı, keskinlik olarak üstü. Totalde mavi ve yeşil gilettelerden bile daha çok sevdim. Biraz gilette platinium'u andırdı bana. Bn bundan stok yapacağım sanırım.
R89 kafa kullanırken mühle, Derby usta gibi daha kalın yapılı jiletlerle çok iyi anlaşıyordum.3one6 kullanmaya başlayınca iki jilet de çöp oldu açıkçası. Treet ha keza, işini düzgün yapan bir jilet ama keyifli tıraş vermiyor sanki 3one6 ile ve bence o da kalın yapıda bir jilet. Sanki daha ince yapıda jiletler 3one6 makinede daha iyi sonuç veriyor. Ben çok anlamasam da bu işlerden euromax'in de ince yapılı bir jilet olduğunu düşünüyorum.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
R89 kafa kullanırken mühle, Derby usta gibi daha kalın yapılı jiletlerle çok iyi anlaşıyordum.3one6 kullanmaya başlayınca iki jilet de çöp oldu açıkçası. Treet ha keza, işini düzgün yapan bir jilet ama keyifli tıraş vermiyor sanki 3one6 ile ve bence o da kalın yapıda bir jilet. Sanki daha ince yapıda jiletler 3one6 makinede daha iyi sonuç veriyor. Ben çok anlamasam da bu işlerden euromax'in de ince yapılı bir jilet olduğunu düşünüyorum.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse benim sözlerimi seçin"