05/03/2019, Saat: 14:34
(05/03/2019, Saat: 13:02)vintage Adlı Kullanıcıdan Alıntı: 37c sessiz sedasız işini gören bir alet. Ej89 kadar da mild. Gel gör ki elim hep progresse gidiyor, arada bir de r41e. Merakınızı giderin ancak çok da mutlu olmayabilirsiniz.
@vintage komşum Merkur Slant neden mutlu etmeyebilir?
(05/03/2019, Saat: 14:17)batmanforever Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @ekilic2 komşum, Merkur 37C ile iKon X3 arasında kaldıysanız bence iKon X3 alın![]()
Kafanızı karıştırmak istemem ama vintage düşünürseniz @KAYHAN Ayhan abinin elinde "Hoffritz Slant" olacaktı.
@batmanforever komşum çok teşekkür ederim. Daha önce de İkon meselesini konuşmuştuk. Detaylarına fazla girmeyeceğim. Neden onu elediğimi de belirtmiştim, ama temelde ulaşılabilirliği vardı. Şimdi Merkur Slant almak daha cazip geliyor bana. Vintagelere hiç ısınamadım daha. Çok sağ olunuz.
Smile a little be