25/07/2018, Saat: 17:33
Çok sık yapıda olmayan ve orta sertlik yapısında sakallarım var. @FearOfATG komşumun bana denemem için gönderdiği Mem Süper Silver Platinum ile hayatımın en tahrişsiz tıraşını bu jiletle yaşadım. Cilt şapını yüzümde gezdirdiğimde 1 küçük noktada bile bir yanma, tahriş olmadı. Zira sakalımı kesmedi. Evet, sakalımı kesmedi. Mühle R41 tıraş aleti ile kullandım. En agresif tıraş aletini kullanmama rağmen çok çekiştirdi. Yukarıdan-aşağıya ve aşağıdan-yukarıya 2 perde tıraş oldum ve orada noktaladım. Zira cildimin bu çekiştirmeden yorulduğunu hissettim. 3 perdeyi kalan yerleri düzeltmek için kullanamadım. Boyun bölgem zaten neredeyse olduğu gibi duruyor. Kartuşlu ile tıraş olsam daha yakın tıraş sağlardı.
Özetlersek eğer; yakın tıraş vermiyor, keskin değil ve buna bağlı olarak sakalınızı çok rahatsız edecek şekilde çekiştiriyor. Piyasada jilet kalmazsa, tek bu jilet kalırsa ancak o zaman alırım. Bizim Derby Premium bu jiletin yanında Perma-Sharp ayarında kalır.
Özetlersek eğer; yakın tıraş vermiyor, keskin değil ve buna bağlı olarak sakalınızı çok rahatsız edecek şekilde çekiştiriyor. Piyasada jilet kalmazsa, tek bu jilet kalırsa ancak o zaman alırım. Bizim Derby Premium bu jiletin yanında Perma-Sharp ayarında kalır.