02/06/2012, Saat: 11:22
(02/06/2012, Saat: 10:43)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:(02/06/2012, Saat: 10:31)error... Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Kesinlikle doğru. ucuza kalite alınmıyor bildiğiniz üzere. Ben iyi birşey alıncaya kadar bir dünya para harcadım en sonunda doğruyu buldum ama hem param gitti hem zamanım .Yalnız şu da bir gerçekki ön çalışma yapmak için en az bir tane uydurma deri strop olsun elinizin altında yoksa gider ortadan ayırırsınız kaliteli deriyi(01/06/2012, Saat: 18:40)eskiuye3315 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Neden Böyle kestirme adres verdiğimi bilin arakadaşlar zamanında bende çok derici ayakkabıcı eski ayakkabıcı yaşlı hala el emeği ile ayakkabı yapanları eski berberleri falan ne varsa dolaştım döndüm geldim en başa bu japon malını aldım olay bitti . Sonuç : yani o bu gazete, kösele filan derken dolaşmak yerine vericeksiniz siparişi 15 gün sonra kayışlamaya devam .Demek istediğim aslında kalitesi iyi olsunda bir deri masat olsun gerisi zaman kaybı..
hocam haklısınız galiba en iyisi benzeri yok taklidi falan değil orjinal al geç
saygılar(deri tecrübesi olmayanlar için sözüm yanlış anlaşılmasın)
Selamlar.
üstadım ben 28 yaşındayım ve 12 yıldır ustura kullanıyorum çok bi hayat tecrubem yok belki ama şunu öğrendim bu hayatta oldum demek için her zaman çok erken hep bizlerden daha iyi bilen birileri oluyor ve hep öğrenilecek şeyler çıkıyor karşımıza
ben tecrübeye inanırım ve hep saygı duymusumdur oyüzden dediğiniz gibi önce ucuz bir deri alıp elimi eğiticem sonrada artık iyibir set kurarm kendime
bugüne kadar hep bıçakçılara bileylettiriyordum usturalarımı 3 ayda bir evde bi kemerim var onlada elimden geldiğince yapıyordum bişeyler şimdi kendim bileylemeye merak saldım hayırlısı olsun diyorum