06/04/2016, Saat: 16:04
(06/04/2016, Saat: 14:19)ooppss Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Henüz makinem elime ulaşmadı ama şunu söyleyebilirim
Bence mevcut ürün gayet güzel ve rocnelin tanıtım yüzü olduğu için tipi ile fazla oynamadan sabit ürün olarak yerini almalıdır.
Belki bu modele bir isim koymak düşünülebilir, o kadar (forumdaki ROC önerisi güzel mesela.)
oturmuş bir aletin tipiyle fazla oynamak bana göre daha önce satın almış olan kişilere kötü hissettirecektir.
Yeni tasarımlar yeni model olarak piyasaya sunulması bence daha iyi olur. Böylece insanlar sipariş verirken acaba güncelleme (service pack) gelecekmi diye düşünmez.
Aletin şeklini değiştirmeden yapılacak titanyum kaplama mantıklı olabilir ama onda da sınırsız seçenek yerine en güzel olan bir kaç renk ileride renk seçeneği olarak sunulabilir. Bu konuda da acele edilmemesi taraftarıyım
Haklısınız ama şöyle anlatayım, bugün sizlerin elinde olan makinenin öyküsü 2 yıl önce başladı, yedi ay önce prototipini yaptım sizlere de bir kaç ay önce tanıttım ve bu ay elinize ulaştı. Yani süreç uzun, şimdiden bir şeylerden bahsedersek gerçekleşmesi uzun sürebilir, hemen bir sonraki üretime aktarabilmek kolay değil, prototip olarak yapabilirim ama seride çok fazla bir değişiklik olamaz.
ROC güzel bir isim gibi, güzel bir isim estetiği de oluşturuyor.
Titanyum kaplama işleminde sınırsız renk seçeneği zaten yok

rocnelrazor@gmail.com
www.rocnel.com
www.rocnel.com