08/01/2016, Saat: 18:45
(08/01/2016, Saat: 18:00)m y r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Var hocam neden olmasın![]()
Eskiden en büyük hayalim babam gibi tıraş olmaktı. Adam zaten her sabah tıraşını olur. Hafta sonu da bir yere mi gidilecek, hemen tıraşını olur giderdi.
Ben çok imrenirdim. Çünkü ben sadece akşamları tıraş olabiliyordum. Ve ertesi güne zaten ciddi bir sakal oluyordu. Hep kirli sakal gezdim yıllarca.
Benim tıraş sonrası sivilce sorunum vardı. Tıraş olduktan sonra hep sivilceler çıkardı. Bunların çaresi aslında losyon ya da şaptır. Bunlara rağmen bu sivilceler vardı. Fakat inatla, günlük tıraş oldum. Hiç istisnasız... Lord üstadın bir postu vardı, o hoşuma gitti. Afrika'da millet çıplak ayak gezer. Bir yerden sonra cilt alışıyor dedi. Evet gerçekten de alışıyor.
Siz belli bir birikimi olan bir insansınız. Mesela bazı jiletleri yüze uyup bazılarının uymadığını da biliyorsunuz. Kendinize uygun jiletiniz de var, diğer ekipmanlarınız da...
İnatla, daha sık tıraş olmaya ve cildinizi alıştırmaya çalışın derim. Ve akşamları yatmadan önce yüzünüze bakım kremleri sürüp geceden sabaha biraz daha güçlenmesini sağlayabilirsiniz.
ahhh ahhh hergün ama hergün tıraş oluyorum ben de

(08/01/2016, Saat: 18:10)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Alkol içeren tıraş sonrası ürünleri unutun.Ben şu sıralar tıraş sonrası sadece balsam kullanıyorum. Yanma 0. Tıraş losyonunu ensemde kullanıyorum, kokusu için, yüzüme sürmüyorum
. Senelerce alışmışım kolonya vari ürünlere, başlangıçta sanki birşey unutmuşum gibi geliyordu yüzüm yanmayınca, sonra alışıyor insan.
güzel mantık