17/03/2015, Saat: 13:51
zannederim geleneksel yöntemleri ve alet edevadı seven bizler için hep var bu istif ve stok işi
"aman bitecek, yeniden yapmazlar artık" gibi geliyor insana. kubilay dostumuzun solingen ziyareti geldi aklıma. usta wacker ile görüşmeleri bu yöndeydi.
saat deyince, ben de saklarım eski saatleri ve tıkır tıkır da çalışırlar. hatta hayret te ederim, bir saatin 50 yıl garantisi mi olur diye, günümüzde quartz mekanizmaya 10 yıl ömür biçilip, 2 yıl garanti verilirken...

saat deyince, ben de saklarım eski saatleri ve tıkır tıkır da çalışırlar. hatta hayret te ederim, bir saatin 50 yıl garantisi mi olur diye, günümüzde quartz mekanizmaya 10 yıl ömür biçilip, 2 yıl garanti verilirken...
(17/03/2015, Saat: 13:41)m y r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ömürlük stok yapma huyu bende de var sayın komşumAma biraz zaman geçtikçe gördüm ki ömrümü stok yapamıyorum ki
![]()
Dedem çok sevdiği çizilmesin diye gözünden sakındığı saati bana bıraktı ve gitti uzak diyarlara, ve ben belki aldığım gün çizdim o saati. Benim de gözümden sakındığın o alet edevatlarımın sonu da aynı olacak büyük ihtimalle.
20li yaşlarda kola içmeyi çok severdim, o zamanlar belki ömürlük kola stoku yapsaydım, şimdi hepsi boşa gidecekti zira yaş ilerledi kolayı bırakın maden suyu bile ağır geliyor mideme..
Dediğiniz gibi, biz kullandıkça, dünyada 2-3 marka kalacak. Ve e-ticaret hızla yaygınlaşacak. Ve belki de alışveriş bundan daha kolay olacak.