@agressive Mach serisi başlıklara verdiğim paralar ile berber dükkanı açardım şimdilerde. Bu sebepten devede kulak kaldı yaptığım masraf.
@mavi memnun olurum.
@mavi memnun olurum.
En Son Ne Aldınız ?
|
@agressive Mach serisi başlıklara verdiğim paralar ile berber dükkanı açardım şimdilerde. Bu sebepten devede kulak kaldı yaptığım masraf.
@mavi memnun olurum.
01/10/2014, Saat: 19:56
(01/10/2014, Saat: 19:24)Atto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @agressive Mach serisi başlıklara verdiğim paralar ile berber dükkanı açardım şimdilerde. Bu sebepten devede kulak kaldı yaptığım masraf.Hosgeldiniz, setinizi güle güle kullanın ama tabii ki bu daha başlangıç harcamaya devam. Kartusluya verdiğim para devede kulak kaldı benim. Pişman mıyım? Elbette hayır.
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
01/10/2014, Saat: 20:03
Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi aklımda tutuyorum Büyüdükçe büyüyor gözlerin Ben sana mecburum bilemezsin İçimi seninle ısıtıyorum.
01/10/2014, Saat: 20:26
@Agressive , hayırlı olsun ürünleriniz, iyi günlerde kullanın.
Bayağı kantaşı almışsınız, umarım hiç ihtiyaç duymazsınız . Sent from my iPad using Tapatalk
01/10/2014, Saat: 20:53
(01/10/2014, Saat: 19:24)Atto Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @agressive Mach serisi başlıklara verdiğim paralar ile berber dükkanı açardım şimdilerde. Bu sebepten devede kulak kaldı yaptığım masraf.Öyle demeyin. Bugün bir berber nerden baksan ayda 235137 tane kahkahacıklı ustura alacak para kazanıyor. Not: Siz foruma katılmadan öncesinde vuku bulan bir olaya gönderme yaptım. Amacım mesajınızı tiye almak değil, aman diyeyim.
!!! Rockabilly Forever !!!
01/10/2014, Saat: 20:56
@nacho_grande estafurullah. Keyfinize bakın
01/10/2014, Saat: 21:10
Jiletler yolda sıkılmasınlar diye bir şeyler daha ekledim
Haydi hayırlı tıraşlar...
01/10/2014, Saat: 22:12
@McOrco Hocam hiç sormayın 5'tl boşa gitti bu makine elimde kaldı eğer isteyen olursa bedava ben hediye etmeyi düşünüyorum
@Frenzy Haklısın güzel kardeşim 2 tane aldım 1 tanesini koleksiyon amaçlı kullandım bu arada ileride hediye olarak gönderebilirim benim öyle fazla yükseklerde gözüm yok Tek istediğim birisi bana ileride elbette daha yolun çok başındayım. Edwin jagger alması çünkü yabancı sitelerde alışveriş yapmayı bilmiyorum, ileride isteyeceğim arkadaşın i-ban numarasına para yatırabilirim yeterki şu ürün elime geçsin.. @btoprak Hocam aslında eğlence olsun diye aldım. İleride 1 kademe yükselttiğimde kan taşına baya ihtiyacım olacak. Aslında kesmeyi seviyorum diyelim.. Şap taşı derken ne işe yarıyor ) |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|