Yorumları: 203
Konuları: 10
Muhle R89, WS Double Edge, FS Finest Badger 26 mm, Cerrus Pure Badger
Yorumları: 92
Konuları: 2
Trumperin GFT diye koku serisi var. Onun kokusu bire bir limon kolonyasi kokuyor. o yüzden begenmedim.
umarim simdi anlatabilmisimdir.
Arlington fena degil ama dedigim gibi konu limon kokusu icerikli kremlere gelirse castles forbes benim tercihim.
Yorumları: 224
Konuları: 5
Yorumları: 92
evet gercektende pahali gelmiyor. Sorun orda degil zaten. Sorun son aldigimiz krem aylarca gittigini bile bile baska yeni ürün almak
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Böylece 3T nin de tamamı forumumuzda kendine yer buldu.İncelemeniz için teşekkürler.
Benim de hiç gözüm kalmadı. Hele o rengin hastası eşim hiiiç beğenmedi. Bana da illa sen de al bundan demedi.
Yorumları: 175
Konuları: 11
(17/03/2012, Saat: 00:37)Solingener Adlı Kullanıcıdan Alıntı: evet gercektende pahali gelmiyor. Sorun orda degil zaten. Sorun son aldigimiz krem aylarca gittigini bile bile baska yeni ürün almak
Güzel yorum.
Yorumları: 75
İlk görüşte rengi ve kutusu ile göze hitap edip vurulmamı sağlayan fotoğraftan sonra fahrenheit ı anımsatan kokusu da gece gece onlıne alışveriş sitelerinde bu kremı aramaa sebep oldu
1 yerde gördüm orda da kargosu cok pahalıydı bir tane de amerıkan sıtesı vıntage dı yanlıs hatırlamıyorsam orda vardı. Ama kafaya koydum 1 tane alıcam bundan.
Güle güle kullanın bilgiler için teşekkürler
Yorumları: 224
Konuları: 5
Yorumları: 75
15 senedir düzenli bir fahrenheit kullanıcısı anca bu kadar can evinden vurulurdu
Yorumları: 2,008
Konuları: 38
Çokkısa bir süre sonra ben de mor köpüklüler kervanına katılacağım. Güzel inceleme için tekrardan teşekkürler. Aynen dediğiniz gibi müthiş bir rengi ve de hoş bir menekşe kokusu var.