Yorumları: 314
Konuları: 6
Yaklasik bir senedir dolabin bi kosesinde bekleyen bu kremi gecen yaz kullandindigimda baya sasirmistim. Zira krem bekleye bekleye kivam olarak biraz koyulasmisti performans olarak ta üst kalite kremlerin verdigi nemlendirme ve yastiklamayi vermisti..
Yorumları: 1,206
Konuları: 4
Selamlar,
Görev yaptığım ilçede bu krem yoktu.
Erzincan'a geldim dün Migros'tan iki adet aldım.Epey önce klasik olanını kullanmıştım hatırlamıyorum tam performansını yarın tıraşımda kullanıpyorum yazayım
Yorumları: 1,206
Konuları: 4
Selamlar yeniden...
Evet kremi kullandım bugün hatırladığım gibi değildi kokusu denizimsi ferah kokuya sahip banat ile üç perdelik tıraş çıktı
Bulursam klasik olanı da alırım
Saygılar herkese
Yorumları: 68
Konuları: 0
Arko kremden 1,2gömlek üstün ama aradaki fiyatına deycek fark yok.
Yorumları: 1,784
Konuları: 42
14/01/2019, Saat: 23:29
(Son Düzenleme: 15/01/2019, Saat: 01:08, Düzenleyen: Soner.)
Yeni yılla birlikte Nivea mild ile tıraş olmaya başladım. Üründen gayet memnun kaldım, kayganlık, nemlendirme ve koruyuculuk iyi. Tıraş sonrası bıraktığı hissiyat yumuşacık bir yüz, tahrişsiz bir tıraşa faydası olduğu kanısındayım. Fiyatının hakkını veren bir ürün, hele indirimde yakalarsanız kaçırmayın alın atın bir kenarda dursun ara ara kullanın, Nivea inanın sizi pişman etmeyecektir.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 402
Konuları: 2
Ben protect&care olanını kullanıyorum Nivea’nın. Bence fiyatına göre gayet başarılı bir ürün. Koruyuculuk ve köpürme yeterli, hatta dolgun köpükler elde edilebiliyor. Kokusunu ise sandalwood proraso’ya benzetiyorum. Türkiye şartlarında arko’dan çok çok iyi fiyatı da makul bir ürün.
———————
Nice and clean.
Nice and clean.
Yorumları: 38
Konuları: 1
Pazar günü bende alıcam, görüş için teşekkürler
18/03/2019, Saat: 22:28
(Son Düzenleme: 18/03/2019, Saat: 22:29, Düzenleyen: Soner.)
Elinde kullanacağın ürün varsa acele etme indirimleri bekle derim mesela babalar günü gibi. %40 bazen %50 indirim oluyor ben geçen sene 4.50 tl ye aldığımı bilirim şuan büyük marketlerde fiyatı her ne hikmetse 14 küsür olmuş.
Edep, aklın tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, aklı kadar şerefli, şerefi kadar kıymetlidir...
Yorumları: 619
Konuları: 8
@Soner komşum doğru diyor migrosdaki indirim günlerini takip edin %50 indirim bile oluyor
silinen resim yüklenmiştir