Yorumları: 3,502
Konuları: 27
(10/11/2014, Saat: 01:24)iceman_54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu cumlenin tercumesi bumu? "Bir almaya basladinmi o modelide alayim bunu da alayim diyerek koleksiyon yaparsin?
İşin şakası o
Aman kaptırmayın anlamında..
Bu ülkede 1 TL lik YUMA ile yaşlanan
insanlar var. Bence de israf çok alet
yahut hayatta her neyin aşırısına gidilse..
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
(10/11/2014, Saat: 01:24)iceman_54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Bu cumlenin tercumesi bumu? "Bir almaya basladinmi o modelide alayim bunu da alayim diyerek koleksiyon yaparsin?
@iceman_54 ben de aynen sizin gibi düşünüyordum. Tek bir makine alıp nokta atışı yapmayı. Ama pek öyle olmuyor.
Koleksiyon seviyesine gelmese de bir anda 3-5 jilet tutucunuz birden olmuş. Ama anlıyorum ki bu da son derece normal. Geleneksel trasın dogasinda var.
Yorumları: 66
Konuları: 3
(10/11/2014, Saat: 09:51)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @iceman_54 ben de aynen sizin gibi düşünüyordum. Tek bir makine alıp nokta atışı yapmayı. Ama pek öyle olmuyor.
Koleksiyon seviyesine gelmese de bir anda 3-5 jilet tutucunuz birden olmuş. Ama anlıyorum ki bu da son derece normal. Geleneksel trasın dogasinda var.
Belkide ureticiler tum ozellikleri bilerek tek makinede toplamaz, sonucta ticari firma bunlar. Yada teknik olarak her istenilenin bir alete koyulmasi imkansiz, insanlarin istekleri farkli oldugu icin
tek bi model insan olsa tamam, ama milyon,milyar cesidiz
neyse ben oyle yuksek maas alan bir insan degilim zaten. Gerci alsamda sanmiyorum birsuru alet alayim. Sonucta birde yer kapliyacaklar.. ben en iyisi kendime en yakin aleti bulayim, geleneksel trasimida guzel guzel olayim yeter..
(10/11/2014, Saat: 10:02)iceman_54 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Belkide ureticiler tum ozellikleri bilerek tek makinede toplamaz, sonucta ticari firma bunlar. Yada teknik olarak her istenilenin bir alete koyulmasi imkansiz, insanlarin istekleri farkli oldugu icin tek bi model insan olsa tamam, ama milyon,milyar cesidiz neyse ben oyle yuksek maas alan bir insan degilim zaten. Gerci alsamda sanmiyorum birsuru alet alayim. Sonucta birde yer kapliyacaklar.. ben en iyisi kendime en yakin aleti bulayim, geleneksel trasimida guzel guzel olayim yeter..
Katılıyorum. Umarım sizi memnun edecek ürünü bulursunuz. Bir süre ws ya da rimei ile devam edip sonra tercih yapmanızı öneririm.
Yorumları: 208
Herkese iyi akşamlar bugün tıraş için uzun zamandır çekmecede beklettiğin 38c 'yi kullandım. Jileti çıkarırken sap içinden ayrıldı tekrar içine sokmak istedim ama beceremedim. Sanki çapı sığmayacak kadar dar görünüyor çekiç , pense girişmeden önce sizlere bir sormak istedim))
Birleştirmeyi bilen birileri var mı.
Sent from my iPhone using Tapatalk
satılık ilanlarım: http://www.geltir.com/thread-5888.html
Aslında çok basit komşum. Çıkan kısımda bir halka var. Onu tirnaginizla sıkıştırarak ittirin. Progress'te 34c'de de aynı halka var. Dediğimi yapın kolayca girecektir.
Yorumları: 543
Konuları: 9
En alttaki yüzüğü bastırırsanız iki parça birbirine geçecektir.
3017 - Proraso Yeşil Sabun (20.01.2016 - 13.07.2016)
Yorumları: 776
Konuları: 8
23/02/2016, Saat: 22:27
(Son Düzenleme: 23/02/2016, Saat: 22:28, Düzenleyen: candova.)
(23/02/2016, Saat: 22:22)nihilistraki Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Herkese iyi akşamlar bugün tıraş için uzun zamandır çekmecede beklettiğin 38c 'yi kullandım. Jileti çıkarırken sap içinden ayrıldı tekrar içine sokmak istedim ama beceremedim. Sanki çapı sığmayacak kadar dar görünüyor çekiç , pense girişmeden önce sizlere bir sormak istedim))
Birleştirmeyi bilen birileri var mı.
ilk fotoğrafta bir bilezik görünüyor, onu hafifçe yanlarda basılı tutup çevresini daraltıyorsunuz ve sapata kıyorsunuz,
öğrenene kadar ak ile karayı seçmiştim zamanında
bu kadar basit
@nihilistraki
Resomlerebir daha bakınca farkettim. O halka iyice sapın dibine kadar inmiş. Onu biraz yukarıda tutup tirnaginizla sıkıştırarak birleştirin.
Yorumları: 208
Yardımlarınız için teşekkür ederim
@blaster @candova .
Dediğiniz gibi sapa doğru sıkışmış halkayı aşağı indirdim ve sıkıştırınca oldu
@bayercy
satılık ilanlarım: http://www.geltir.com/thread-5888.html