Yorumları: 2,889
Konuları: 24
Yok @cihankeskin komşum Yunan insanı yapmaz öyle şey
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
"Keen as this razors edge invisible" W. Shakespeare
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(05/09/2015, Saat: 18:04)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Yok @cihankeskin komşum Yunan insanı yapmaz öyle şey
Vodafone Smart ultra 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Midilli'de şuan 25.000 Suriyeli var. Bence sabır durumlarında bir incelme vardır.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 6,129
Konuları: 46
İmpa Mustafa Bey sağolsun. Dun elime gecti. MWF harikaymıs forum da denildigi gibi.
Yorumları: 2,249
Konuları: 28
(05/09/2015, Saat: 13:34)OnLyTNT Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Ne demek üstadım, sorulunca keyifle yazdım. Yalnız Philips kablo ile çalışmıyor tekrar belirteyim orada bir yanlış anlaşılma olmasın. Biraz karışık yazmışım orayı .
Hmm kabloda iken çalışmıyor ise tercih etmem sanırım hatta direk moser falanmı alsam acaba
Sent from my iPhone using Tapatalk
e mail adresim tipsol@me.com
N&R Dodge Sheffield wedge ustura 1850 öncesinde üretildiğini tahmin ediyorum marka hakkında okuduklarımdan. Sapı boynuz galiba emin olamadım, haliyle biraz yıpranmış ama yaşına göre fena sayılmaz. Koleksiyonluk olarak aldım ama bakalım tıraş edebilecek hale getirebilecek miyim?
Yorumları: 253
Konuları: 3
Hayirli olsun @Chinaski bey, yapacaginiz restorasyon sonrasinda da gormek isteriz
(07/09/2015, Saat: 10:21)mecheng Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hayirli olsun @Chinaski bey, yapacaginiz restorasyon sonrasinda da gormek isteriz
Çok teşekkürler komşum, ama dokunmaya kıyamıyorum, durumu zaten fena değil bu antika hali hoşuma gitti
Sanırım sterilize edip kullanırım bu emektarı.
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
@Chinaski
Demek o ustura bu usturaymış, ben anlattıklarından sonra daha haşat halde bir ustura bekliyordum bu 150+ yıllık bir usturaya göre çok iyi duruyor. Sterilize ettikten sonra boynuz sapı biraz parlatsan yeter bırak çeliği öyle kalsın, yaşını belli etsin. Bu kadar eski usturalar ayna gibi oldukları zaman bence karakterlerini kaybediyorlar. Güzel günlerde kullan komşum
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
(07/09/2015, Saat: 11:53)Straht Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Chinaski
Demek o ustura bu usturaymış, ben anlattıklarından sonra daha haşat halde bir ustura bekliyordum bu 150+ yıllık bir usturaya göre çok iyi duruyor. Sterilize ettikten sonra boynuz sapı biraz parlatsan yeter bırak çeliği öyle kalsın, yaşını belli etsin. Bu kadar eski usturalar ayna gibi oldukları zaman bence karakterlerini kaybediyorlar. Güzel günlerde kullan komşum
Teşekkürler kaptan, bence de epey iyi durumda gibi. Boynuz sapı nasıl temizleyip parlatacağımı düşünüyorum şimdi
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
(07/09/2015, Saat: 11:56)Chinaski Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Teşekkürler kaptan, bence de epey iyi durumda gibi. Boynuz sapı nasıl temizleyip parlatacağımı düşünüyorum şimdi
O kadar eski boynuza ne fiziksek güç ne de kimyasal uygulamamak lazım sonra helva gibi dağılıyorlar. Ben olsam önce ince zımpara ile kabasını alır bir iki kum zımparayı yükseltip devam eder en son keçe ve bir macun ile parlatırım. Sana kolay gelsin
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper