Yorumları: 1,205
Konuları: 10
@onuçakmak komşum, emin ol hemen bitecektir,çok yumuşak karakterli bir sabun. bende krem halini almıştı,güzel sabun ayrıca...
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 1,512
Konuları: 11
Valla bu tepkisizliklerinden sonra ne kadar merak da etsem almam sanirim uzun bir sure. Magduriyetin sebebi acikca belli iken bu aldiklari tavrin elle tutulur bir aciklamasi yok. Piyasada bir cok guzel urun var ve bu zihniyet benlik degil ne yazik ki. Kalsin.
Mustafa Bey, yeni siparislerinizde tekrar getirecek misiniz bu sabundan merak ettim acikcasi. (Ozel bir bilgi degilse tabii ki)
Yorumları: 1,120
Konuları: 22
(08/07/2015, Saat: 21:04)Aleksey Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Valla bu tepkisizliklerinden sonra ne kadar merak da etsem almam sanirim uzun bir sure. Magduriyetin sebebi acikca belli iken bu aldiklari tavrin elle tutulur bir aciklamasi yok. Piyasada bir cok guzel urun var ve bu zihniyet benlik degil ne yazik ki. Kalsin.
Mustafa Bey, yeni siparislerinizde tekrar getirecek misiniz bu sabundan merak ettim acikcasi. (Ozel bir bilgi degilse tabii ki)
Size tamamen katılıyorum
Şimdilik sipariş listemde yok. Talep olursa çok az miktarlı alırım.
Saygılarımla
İmpa Ticaret Pazarlama
Mustafa Gönen
www.extrashaving.com
Yorumları: 994
Konuları: 18
Italyanlarda bizim gibi, akdeniz insanı.... Ürün çeşidi bol Arko gibiler. Desenize
Yorumları: 1,996
Konuları: 28
(08/07/2015, Saat: 20:16)ts9funk Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @onuçakmak komşum, emin ol hemen bitecektir,çok yumuşak karakterli bir sabun. bende krem halini almıştı,güzel sabun ayrıca...
Komşum ben işte kendi toprak kabında sakladığım için malesef kuruyor ve sertleşiyor. Pek yumuşak bir sabun değil şu anda. Ben de inat ediyorum bu sabunu kendi toprak kabında kullanmaya, çünkü alırken bu toprak kasesi beni almaya iten nedenlerden birtanesiydi, ve itiraf ediyorum illa bu şekilde kullanmak istiyorum
Siz hava geçirmez güzel bir kaba bastıysanız bu sorunu yaşamazsınız umarım. Gerçi 3017 yapıyorsunuz, toprak kasede de olsa farketmez sanırım.
I'd Lather be Shaving, 'Cos Shave Must Go On!
Yorumları: 1,205
Konuları: 10
@onurçakmak komşum, ben refill almıştım ve arko krem kutusuna koymuştum. Bence toprak kap daha iyi anlattığınıza göre..
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir."
"Nikola Tesla"
Satılık ilanım;
http://geltir.com/thread-6891.html
Yorumları: 1,714
Sabunun kurusu makbuldür
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
09/07/2015, Saat: 13:52
(Son Düzenleme: 09/07/2015, Saat: 14:45, Düzenleyen: onurcakmak.)
Yorumları: 1,714
09/07/2015, Saat: 15:18
(Son Düzenleme: 09/07/2015, Saat: 15:19, Düzenleyen: mancho.)
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
(09/07/2015, Saat: 15:18)mancho Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Biz kurusu dedik, bu ölüsü
Bu sabunun kurusu bu komşum, başka yok
Sent from my iPhone using Tapatalk