Yorumları: 624
Konuları: 17
(18/02/2015, Saat: 11:19)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Komşum Futur'da 2'den sonra jilet yüzde gezmeye başlıyor. 4 te ben jiletli ustura gibi hissediyorum yani 6.5 te olduysanız yüzünüzü kesmemeniz mucize. Bir de Futur'un ayar kolu sonsuz döngüde değil 6.5 e ayarlamak için kolu sonuna kadar döndürmeniz lazım 1 den sonra. Ben daha çok sapa oturtmasında bir hata olabileceğini düşünmüştüm.
kontrol ederim
çünkü bendeki sonuna getirdiğimde 6 da bitiyor.
Yorumları: 621
Konuları: 6
(18/02/2015, Saat: 17:25)ozgun41 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: teşekkürler
ben özellikle büyük boyunu aldım ele avuca daha iyi oturuyor ve yüzde daha kısa sürede uyguluyorum.seyhat boyu biraz ufak gelmişti bana.
Benim elimede küçük geldi seyahat boyu ama hem hesaplı hemde bir deneyim memnun kalırsam verdiği hissiyata ona göre büyüğünüde alırım dedim,alamadan geri döndüm Kıbrıs'a. Ama bu sefere uzun gideceği için büyük alacağım zira bizim ülkede şap yok diye biliyorum. Clubman bu aralar çok görüyorum gerek siz olsun komşum gerek cihankeskin komşum, nasıl bir tıraş losyonu, tavsiye edermisiniz ?
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
(18/02/2015, Saat: 16:59)Mehmet Kiraz Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Sıhhatler olsun komşum, kokusu aslında tarif etmek gerekirse aynen şu şekildedir. Gillette'in bir tıraş köpüğü var mavi kırmızı kutu classic sinekkaydı diye satılıyordu şimdilerde ise klasik diye aynen onun kokusu. Benim bir tüp bitmek üzere iki tıraşlık falan kalmıştır artık tavsiyeler üzerine mavi seriye geçiş yapacağım artık. Karkot organike uğrayıp mavi seriyi sordurucam varsa alırım artık stickide sabunuda.
Mehmet komşum, Speick mavi serinin kase sabunu yok. Stick sabunu ve tüp kremi var.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 621
Konuları: 6
(18/02/2015, Saat: 17:37)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Mehmet komşum, Speick mavi serinin kase sabunu yok. Stick sabunu ve tüp kremi var.
biliyorum cihankeskin komşum Speick mavi seride stick olarak sabun ve krem. Gri seride ise kase sabun ve krem var sadece
Yorumları: 208
Konuları: 3
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
(18/02/2015, Saat: 17:41)nihilistraki Adlı Kullanıcıdan Alıntı: Hocam sıhhatler olsun bende instagramda çok rastlıyordum, çok iyi bir kendin yap projesi olmuş hem de usturayı kenara atmamış olmuşsunuz. Kamisori de yakışır hani, hastasıyız))
Teşekkürler komşum. Kamisori çok baktım fakat o kadar çok marka ve o kadar az bilgi varki kafam çok karışık.
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Yorumları: 1,120
Konuları: 12
@Straht üstad , bu kamisori merakı gol olur. Yakında alırız müjdeyi
Yorumları: 59
Konuları: 4
Yorumları: 1,477
Konuları: 20
(18/02/2015, Saat: 20:23)bayercy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: @Straht üstad , bu kamisori merakı gol olur. Yakında alırız müjdeyi
Komşum valla artık hangi marka geleneksel üretici hangi marka "gold dollar" tarzı üretim yapıyor diye araştırırken yoruldum. Bir bilen "bak bu iyidir" dese düşünmeden alıcam. Ben ki bir şey almadan aylarca araştırıp alırım hayatımda ilk defa düşünmeden bir şey alıcam
Sanki ebaydekiler enayi avı gibi ama bilmiyorum.
A ship in port is safe, but that's not what ships are built for.
-Grace Hopper
Yorumları: 19
Konuları: 3
Dostlar merhaba,
Yarın sabah fırsat olmayacağından tıraşı akşamdan olacağım. Takım aşağıdaki gibi. Kore seyahatimde hanıma aldığım ama aloe vera süren manyak fransız dayıyı görünce hacıladığım Nature Republic aloe vera kremi ilk defa deneyeceğim
Herkese sıhhatler olsun