Yorumları: 123
Konuları: 9
Tıraş sonrasında doğal gerçek yağ karışımı mükemmel. Aromalı yağlardan değil
Yağları ve Şişesi bile doğal naturel cilt bakım yağı
Harika
Köpüğede karıştırabilirsiniz isterseniz
Yorumları: 1,182
Konuları: 27
Yorumları: 4,928
Konuları: 96
Fiyatı bana da yüksek geldi. Tabi içeriğindeki yağların oranlarına da bağlı bu.
https://instagram.com/buyukkotukurt/
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Üzük çekirdeği yağı gibi, zor bulunan hatta bulunmayan bir içerik kullandığı için pahalı sanırım
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 658
Konuları: 1
26/05/2016, Saat: 18:24
(Son Düzenleme: 26/05/2016, Saat: 18:25, Düzenleyen: AKadir.)
Üzüm çekirdeği yağını yanlış bilmiyorsam vücut emmiyor. Çoğunlukla saç bakımında kullanıyorlar.
Emilmediği için tıraş öncesi kullanmıştım. Onda da başarılı olmadı.
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Aslnda demek istediğim, şişenin üstüne 'üzüm yağı' yerine 'üzük yağı' yazan özensiz firmanın ürün içeriğinin de özensiz olacağıydı ama fazla üstü kapalı ifade etmişim
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Yorumları: 123
Konuları: 9
26/05/2016, Saat: 21:12
(Son Düzenleme: 26/05/2016, Saat: 21:19, Düzenleyen: ulaş2626.)
Yağlar doğal yağ imiş şimdiki yağların nerdeyse hepsi aroma kokusu konmuş normal yağ. Bu ürünün yağı çok yoğun ve aşırı yoğun ürerticiyi arayıp sordum. Ürüne kesinlikle müdehale etmedik dediler. Yani bazı yağların kokusu bazı yağları bastırıyor. Uçucu olanlarıda var içinde kalıcı olan yağlarda var baharatımsı birde kokusu var. Cildime sürdüm emilimi iyi. Doğal ve müdehale olmadığından belki akşamdan tıraş olduğunuz zaman kullanılması uygun olabilir.
kokusundan dolayı .kokusuda kötü değil toaf. Değişik Parfüm gibi olmuş .yada haftada iki kere kullanılsa bile cilt dostu diye düşünüyorum. Veya yağ yoğun olduğu için biraz alkolle açılıp aftershave yapılabilir. Köpük üstü olabilir. Sadece yüz için tıraş sonrasında kullanacaksanız o ürünü bitirmeniz çok zor olur dediler yetkililer. Üzüm yerine üzük yazılmış evet benimde dikkatimi çekti. 55tl ye 11çeşit doğal yağı bulunca önemsemedim açıkçası. Bu markanın tek bir küçük yağı bile 20. 30tl olunca bunun fiyatı bana iyi geldi. Hiç bitecek gibi durmuyor.