Yorumları: 110
Konuları: 12
10/07/2012, Saat: 00:25
(Son Düzenleme: 10/07/2012, Saat: 00:31, Düzenleyen: eternal77.)
Arkadaşlar merhaba,
Bugün Antalya Terracity'de Sephora'ya girdim. İnanılmaz bir indirim yakaldım. 150 'lik tıraş kremini 9 TL'ye ( parabensiz), aftershave balsamını ise 6 TL'den aldım. İkisi de Hassas ciltler için.
Bilgilerinize
Not: Eski fiyatları 23 TL tıraş kremiydi, 25 TL balsam idi.
Atatürkçü bir neslin çocuklarıyız biz...
Yorumları: 1,714
Konuları: 28
Mağazaya mı özel yoksa genel mi?
Bir bilginiz var mı?
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Genel diye söylediler...Yeni ürünlerde ambalaj değişiyormuş sadece, içerik aynıymış fakat eski ambalajlı ürünlerde stok eritmek için yapmışlar bu indirimi...
Teşekkürler. Bir gidelim o zaman Sephora'ya.
“Kesin bilgi ancak çok az bildiğimiz zaman mümkündür. Bilgi miktarımız arttığında şüphemiz de artar.”
Goethe
Merhaba arkadaşlar;
Bugün denemek için biraz Sephora (fındık tanesi kadar)biraz da Gibbs Sandalwood (fındık tanesi kadar)karıştırdım. Sonuç olarak 75 sn. köpürtme sonrasında muhteşem kıvamlı ve değil 3 perde tıraş; 6 perdeye bile yetecek bir tas dolusu güzel kokulu köpük elde ettim.
Bugün ben de aldım. Daha doğrusu Ankara Tunalı'da ki mağazadan hanım benim için aldı. Haber verdiğiniz için teşekkürler.
Goethe
Güle güle kullanın...