Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Delikanlı Tıraş
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
@DelikanliTiras selman abi video gelmicek gibi sanki bugün
(20/04/2020, Saat: 14:56)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@DelikanliTiras selman abi video gelmicek gibi sanki bugün
Bugün video yok maalesef Smile
Merhaba,

Bu videoda ilk kez 1961-1968 arasında üretilen Gillette Slim Adjustable kullandım. 9 seviye ayarlanabiliyor, ben ilk kez kullandığım için 5 ile başladım ve 3 ile bitirdim. Daha agresif de kullanılabilir.




Sıhhatler olsun üstadım. Henüz izlemedim ama keyifli bir tıraş verdiğini düşünüyorum benim açık ara favorim kendisi.
@DelikanliTiras sıhhatler olsun selman abi keyifle izledim özlemişiz delikanlıtıraş tv yi Smile
Selman abi derby limon tıraş kremi mayısda kullanılıma müsait mi abi yada haziranı beklemek gerekir mi
Komşum videonuzu keyifle izledim. Öncelikle sıhhatler olsun. Vücud dilinizden sabun hariç ekipmandan pek mutlu olmadınız gibi geldi bana. Bir de rockface nemlendirici sizce dolaba koymaya değer mi?
(02/05/2020, Saat: 22:29)jegal Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]@DelikanliTiras sıhhatler olsun  selman abi keyifle  izledim özlemişiz delikanlıtıraş tv yi Smile
Selman abi derby limon tıraş kremi  mayısda  kullanılıma  müsait mi abi yada  haziranı beklemek gerekir mi

Sağol, hepimize sıhhatler olsun, artık geçelim yazlıklara yahu, özledim ben de Big Grin

Tabac sabun efsane, kokusu hariç menun olmayan duymadım ben Smile Slim ilk kez kullandım 3 ayarı biraz yumuşak geldi, bir sonrakine 7-5 ayarında kullanırım, rockface dolapta çeşit olsun diye alınabilecek ekonomik bir ürün , migroslarda indirime giriyor, günlük kullanılabilir kıvamlı olduğundan uzun süre gider. Nemlendirmesi iyi, yapış yapış değil, yağlı bırakmıyor. Rockface deo, vs ürünlerini de aldım ama face wash fiyasko , onu bir daha almam.

(02/05/2020, Saat: 22:49)korgunv Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Komşum videonuzu keyifle izledim. Öncelikle sıhhatler olsun. Vücud dilinizden sabun hariç ekipmandan pek mutlu olmadınız gibi geldi bana. Bir de rockface nemlendirici sizce dolaba koymaya değer mi?

(02/05/2020, Saat: 22:08)mustbe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sıhhatler olsun üstadım. Henüz izlemedim ama keyifli bir tıraş verdiğini düşünüyorum benim açık ara favorim kendisi.

Sıhhatler olsun komşum Smile
Her videonuz gibi bugünde bize keyif verdiniz. Emeğinize sağlık sizi izlemek terapi gibi geliyor. Yeni videolarda görmek dileğiyle.

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
(03/05/2020, Saat: 00:05)Creator Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Her videonuz gibi bugünde bize keyif verdiniz. Emeğinize sağlık sizi izlemek terapi gibi geliyor. Yeni videolarda görmek dileğiyle.

Mi A2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağol komşum, takip ettiğim kadarıyla sabunlarda çok gelişme var, daha da iyi olması dileklerimle ...
Sizin videolarla başladım desem yeridir.Yerli tıraş videolarında sizi tek geçerim bana çok faydası oldu ellerine emeğine sağlık komşum.