Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Delikanlı Tıraş
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selman bey selamlar, slunt jiletle bir video hazırlıyacakmısınız?
(24/03/2019, Saat: 01:02)trustalt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Selman bey selamlar, slunt jiletle bir video hazırlıyacakmısınız?
Evet slant ile çekim yapacağım fakat ondan önce yeni başlayanlar için bir video planlıyorum
13. Hafta çekimi kanalımızın genç ve geleneksel tıraşa başlangıç yapmak isteyen takipçileri için bir tanıtma ve ısınma videosu oldu.

En temelde fırçalardan, çift taraflı tıraş aletlerinden ve tıraş öncesi, yüzümüzü tıraşa nasıl hazırlayacağımızdan bahsettik.

Tıraş Öncesi, tıraş esnası ve tıraş sonrası olarak üç fazda değerlendirdiğim geleneksel tıraşın hazırlık kısımlarına değindik.

Bölüm 2'de görüşmek üzere kendinize adam gibi bakın




Böyle bir video olması güzel oldu. Yeni başlayanlar için bu tip videoların olması eğitici olabiliyor. Emeğiniz adına size teşekkür ederim.
Her zaman ki gibi başarılı bir video olduğuna eminim. Mesai bitiminde hemen izliyorum. Teşekkürler selman abim.
Abi yine harika bir video olmuş. Özellikle sakal çıkış yönu tayini yeniler için en buyuk sorun. Çok bilgilendirici olmuş.
2. ve 3. bölümü bekliyoruz. Smile
güzel bir seri olacak...
"Videoları az kişi izliyor, boşuna mı emek veriyorum ? " diye bir düşünceye kapılmamanızı ve bu güzel videolara devam etmenizi diliyorum. Zira sayı hiçbir şeydir, verim önemlidir. Geleneksel tıraş hakkında en ufak bilgim/fikrim yoktu. Son 2 senedir de tıraş olmuyordum. Çünkü tıraş olmak bana cazip gelmiyordu, üniversite öğrencisi olunca da zaten karışan yok. Sizin videonuza nasıl denk geldim hatırlamıyorum. Bir şey aratmadım, böyle karşıma çıkıverdi. Bir izledim, iki izledim ve hızımı alamadım izledim durdum. Şu an haftada 3 kez tıraş oluyorum. En gelenekselinden Smile Emeğinize sağlık ! Ankara ekibince katılmak ve bir sonraki buluşmalarda bulunmak istiyorum. Sağlıcakla !
Arkadaşlar, işlerimin yoğunluğu nedeniyle foruma çok sık giremiyorum, hepinize teşekkürler ...

(25/03/2019, Saat: 16:36)trustalt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Böyle bir video olması güzel oldu. Yeni başlayanlar için bu tip videoların olması eğitici olabiliyor. Emeğiniz adına size teşekkür ederim.

(25/03/2019, Saat: 16:52)Ayhandulgar Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Her zaman ki gibi başarılı bir video olduğuna eminim. Mesai bitiminde hemen izliyorum. Teşekkürler selman abim.

(25/03/2019, Saat: 20:44)Efrasyab Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Abi yine harika bir video olmuş. Özellikle sakal çıkış yönu tayini yeniler için en buyuk sorun. Çok bilgilendirici olmuş.

(25/03/2019, Saat: 22:10)3RD1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]2. ve 3. bölümü bekliyoruz. Smile

(26/03/2019, Saat: 00:44)edward Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]güzel bir seri olacak...