Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: Delikanlı Tıraş
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
830 geçen sene yaptırdığımız Geltir LE ile birlikte benim de favori domuz fırçalarımdan. Smile
Teşekküler size de sıhhatler olsun. Evet bu alet yurtdışı sitelerde satılıyor, ebay malum Türkiye'den yasaklı, amazon'da da bulunabilir fakat dolar 4.20 seviyelerindeyken bu alet ekonomik olmaktan uzaklaşmış durumda. Bu aleti satın aldığım 4/4/2016 tarihinde dolar 2.80 TL imiş.  Confused

(07/05/2018, Saat: 14:59)ziyanınjileti Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Şuan üniversitedeyim, eve geçince mutlaka izleyeceğim üstadım.Smile Bu arada aleti Türkiye de satışı yapılan hiçbir sitede, yer de bulamadım. Sanırım yabancı alışveriş sitelerinden satın aldınız? Sıhhatler olsun bu arada.
Süleyman Hocam tıraş videolarınızı  zevkle ve gıpta ederek izliyorum.Sizdeki cilt bende olsa günde iki kere tıraş olurum  Wink mütevazi elemanlarlada sampiyonlar liğinde başarılı olunuyormuş.
(07/05/2018, Saat: 18:41)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Teşekküler size de sıhhatler olsun. Evet bu alet yurtdışı sitelerde satılıyor, ebay malum Türkiye'den yasaklı, amazon'da da bulunabilir fakat dolar 4.20 seviyelerindeyken bu alet ekonomik olmaktan uzaklaşmış durumda. Bu aleti satın aldığım 4/4/2016 tarihinde dolar 2.80 TL imiş.  Confused

Amazon da fiyatına baktım. Bana gelişi ekonomik olmasından uzak epey bir tuzlu oluyor. Teşekkürler üstadım.
(07/05/2018, Saat: 12:51)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bugün hızlıyım. İyi haftalar.




Sıhhatler olsun komşum, seboreik dermatit bende de var, doktorun önerdiklerine saçlar bir süreden sonra alışıyor. Tavsiye ettiğin ürünü ilk fırsatta deneyeceğim.
Yine güzel bir video olmuş, teşekkürler.
Bahsettiğiniz saçlı cilt problemlerini kendimi bildim bileli yaşadım, ta ki 1-2 sene önce Betasalic losyonla tanışana dek. Bunu kullanmaya başladıktan sonra çok rahat ettim, tavsiye ederim.
https://www.ilacrehberi.com/v/betasalic-...ullanilir/
Size de sıhhatler olsun, yaygın bir cilt problemi umarım size de iyi gelir.

(07/05/2018, Saat: 20:36)ismailinbiri Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sıhhatler olsun komşum, seboreik dermatit bende de var, doktorun önerdiklerine saçlar bir süreden sonra alışıyor. Tavsiye ettiğin ürünü ilk fırsatta deneyeceğim.

Sıhhatler olsun, Geltir LE kıl uzunluğu size de biraz kısa gelmedi mi? Ben her kullandığımda aklımdan geçiyor.

(07/05/2018, Saat: 17:44)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]830 geçen sene yaptırdığımız Geltir LE ile birlikte benim de favori domuz fırçalarımdan. Smile
(08/05/2018, Saat: 10:42)starex Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sıhhatler olsun, Geltir LE kıl uzunluğu size de biraz kısa gelmedi mi? Ben her kullandığımda aklımdan geçiyor.

Aslında tam kıvamında. Şöyle ki LE yi yaparken normalde alamayacağımız bir fırça istedik. Sadece sap için geçerli değildi bu. Knot'u da biraz farklı istedik. O ara konuşulan şöyle bir durum vardı. Bazı arkadaşlar 820 - 830'un loft'unu uzun buluyor; bazı arkadaşlarsa 610 - 620'nin loft'unu kısa buluyordu. Birisi 55mm, diğeri 50mm loft'a sahip. Biz de LE yi bu nedenle tam ikisinin ortasında 53mm loft olarak aldık. 830'a göre kısa gelmesi normal tabi ama 610 kadar kısa da değil. Bu nedenle değişik bir karaktere sahip.
Cihan siz istediyseniz bunu tebrik ederim, ben adamlar kendi ayarladı bir boy diye dusunduydum. Cok hosuma gidiyor onun loft boyu. Diger uzun domuzlar zaten dolu var, bende bu boyu sevenler arasındayım.

@starex komsum sana bir omega italian flag gider uzun loftlu, hosuna gider bak demedi deme.
italian flag değil ama 10049 kullanıyorum. Kışın iyi gidiyor Smile 55 mm bana çok ideal geliyor. Ama değişiklik olsun diye kısa fırçalar da almıyor değilim. Selamlar.

(08/05/2018, Saat: 13:56)dikdik_s Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Cihan siz istediyseniz bunu tebrik ederim, ben adamlar kendi ayarladı bir boy diye dusunduydum. Cok hosuma gidiyor onun loft boyu. Diger uzun domuzlar zaten dolu var, bende bu boyu sevenler arasındayım.

@starex komsum sana bir omega italian flag gider uzun loftlu, hosuna gider bak demedi deme.