Geleneksel Tıraş Forumları

Tam Versiyon: ROCNEL P 20 PASLANMAZ ÇELİK TIRAŞ ALETİ - TÜRK MALI
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42
(15/10/2015, Saat: 22:36)mahmut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sterilizasyon aleti denen şey budur işte üretimden sonra sterilize etmenizi öneririm kolay gelsin
dişçi tanıdığınız varsa onlarda da olur bu tür aletlerden

Sağolun, yaklaşık 6 yıldır kullanıyoruz, poşetsiz çalıştırıyoruz. Poşetlenmiş şekilde tüketiciye sunsak kaba kaçar mı bilmiyorum. Paketlenmiş bir ürünü burada paylaşacağım, üye arkadaşlarımız beğenirse paketli şekilde tüketiciye sunacağız. Örnek olarak poşetlenmiş internette bulduğum başka bir ürünü aşağıda paylaştım. Bu paketin içinde bulunan her ürün bence güven hissi veriyor, ama insanlara soğuk da gelebilir.


n21shu.jpg
bence paketli formda daha güven verici oluyor ve ürününüz bir sınıf daha yüksek kaliteli olur diye düşünüyorum
(15/10/2015, Saat: 23:08)mahmut Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bence paketli formda daha güven verici oluyor ve ürününüz bir sınıf daha yüksek kaliteli olur diye düşünüyorum

Ürünümüz dört parçaya ayrılarak kendisi için yapılmış özel yumuşak eva seperatöre yerleştiriliyordu, eğer bu otoklav poşetiyle satışa sunarsak eva seperatörde önceden kesilmiş alanlara girmiyor, ahşap kutu içerisine gelişine koymak gerekiyor, üzerine de kataloğumuzu, bu da sunum görselliğini bozar mı bilemiyoruz.
Murat bey + yönleri daha ağır basar. çünkü elimize aldığımız ürün steril yazan poşet içinde
ve çok daha güven verici . Bunu satışınızda da belirtirseniz bir basamak daha üst bir ürün olduğunun kanıtı olur.
Ben tersini düşünüyorum. Eva seperatörün içerisinde bir sunum kutunun içerisinde öylece bırakılmış bir sunumdan her zaman daha şık. Onun yerine kutunun üzerine bir "Stelirised" yazan bant çekebilirsiniz belki.
(16/10/2015, Saat: 09:08)cihankeskin Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ben tersini düşünüyorum. Eva seperatörün içerisinde bir sunum kutunun içerisinde öylece bırakılmış bir sunumdan her zaman daha şık. Onun yerine kutunun üzerine bir "Stelirised" yazan bant çekebilirsiniz belki.

Aynı fikirdeyim. Separatör ün üzerine şöyle geri dönüşüm güzel kalın bir saman kağıdına sterilize olduğunu belirtir bir ifade ve/veya detaylı açıklama çok şık olur kanaatindeyim.
Ahşap kutu en son schrinking yapılabilir. Bu schrinking yapılan kaplamada da sterilised ifadesi detaylı olarak yer alabilir. Kaplama olan modellerde ise fiyat da düşünülünce bunlar daha önceki fotoğraftaki ürün gibi poşetlenmiş olarak satılabilir.
şimdiye kadar yorum yapmadım ancak başından beri takip ediyorum. ellerinize sağlık, tasarımı çok beğendim, bilhassa üst kapaktaki fırçalanmış mat görünüm benim çok hoşuma gitti. ürünlerin tasarım, test ve markalama aşamalarının çok uzun sürebildiğini bilen birisiyim ancak sabırsızlanıyoruz yapacak bir şey yok Smile 316l çeliği saatlerden biliyorum ve dayanım olarak hakikaten üst segment olduğu ortada, bununla beraber fiyat olarak ben daha düşük bir modeli bekleyeceğim zannederim. ahşap kutu bilhassa çok şık duruyor ve ben de kutuya yerleştirilmiş olarak gelmesi taraftarıyım. alman ve fransız firmaları da ustura, makine farketmeksizin, kağıda sarıp (bazıları deri kılıfa da koyup) karton kutu ile gönderiyor. ben hiç denk gelmedim sterilize poşete. böyle ilk elden değil de, dövmeci yahut dişçi gibi müşteriye güven vermesi gereken yerler kullanıyor bu tip poşetleri. tabii ki isteyene poşetli de gönderim yapılabilir belki, neticede kişiye özel ürünler.
(16/10/2015, Saat: 12:51)ohtararan Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]şimdiye kadar yorum yapmadım ancak başından beri takip ediyorum. ellerinize sağlık, tasarımı çok beğendim, bilhassa üst kapaktaki fırçalanmış mat görünüm benim çok hoşuma gitti. ürünlerin tasarım, test ve markalama aşamalarının çok uzun sürebildiğini bilen birisiyim ancak sabırsızlanıyoruz yapacak bir şey yok Smile 316l çeliği saatlerden biliyorum ve dayanım olarak hakikaten üst segment olduğu ortada, bununla beraber fiyat olarak ben daha düşük bir modeli bekleyeceğim zannederim. ahşap kutu bilhassa çok şık duruyor ve ben de kutuya yerleştirilmiş olarak gelmesi taraftarıyım. alman ve fransız firmaları da ustura, makine farketmeksizin, kağıda sarıp (bazıları deri kılıfa da koyup) karton kutu ile gönderiyor. ben hiç denk gelmedim sterilize poşete. böyle ilk elden değil de, dövmeci yahut dişçi gibi müşteriye güven vermesi gereken yerler kullanıyor bu tip poşetleri. tabii ki isteyene poşetli de gönderim yapılabilir belki, neticede kişiye özel ürünler.

Sağolun teşekkürler, biraz önce teknik çizimi yapılmış kesime hazır üretim için eva için seperatör firmasına havale yaptım, 90 adet seperatör için, kutu üst markalaması bitti, kutu içine de lazer ile siyah plastik bir malzeme işlenerek yerleştirilecek, bittiğinde size görseline atacağım, bu arada şu ana kadar satışını yaptığımız ürünleri geçici olarak kuyumcu kutusu içerisinde verdik, umarım satın alanlar kutularını burada paylaşmazlar Smile Bize hak vermenize sevindim. Üretim gerçekten çok zor bir süreç, dışarıdan gözüktüğü kadar kolay değil.
Bence çok geç olmadan marka sorununu da halledin. Marka tescili zaman alan bir süreç. Zira şuan Rocnel çok fazla Rockwell'i anımsatıyor.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42